new simple header

heyyo GG !pengaruh girl generation.
salam sejahtera kalian ! have long time we dont meet right ?   no new entry , no new freebies  ! omagadd,bukan apa tapi sebab aku bekerja,lagipun aku dah buat blog lagi satu,so cadangnya pada awal2 blog tu dibuka,aku nak la update kat blog tu selalu,kasi nampak macam dah 5 tahun blog tu  dibuka,tapi haram jadah followers baru 15 orang ,  -_-

tapi,blog ini sudah ada header baru ! woot2,sesuai lah sangat,blog ni nampak macam gegurl sikit,blog lagi satu nampak macam boboboi sikit , nak follow ? nak nengok ? pi terbang sana jap tau -->goodavailable..please lah baca semua entry aku,kali ni blog tu adakalanya aku guna bahasa rojak,kadang2 english aku mengharapkan bantuan kamus,so sesiapa yang hardest dalam english tu jangan la senyum sinis bila bacanya..rasa nak ramas-ramas hidung korang tahu tak kalau aku nampak korang senyum2 kambing cenggitu..huh !!

lagu kat blog tu pulak best ! akibat penangan daripada group snsd kat aku,amekau penuh netbook dengan lagu siorang,sampai terbawak2 kedalam blog,tapi blog ni biar nampak sunyi sikit,baru romantik,''kahkah ! esok bermulalah edisi aku untuk amik lesen,besok jugak aku cuti,ahad minggu depan  pun cuti sebab budak kelas nak buat jamuan ! yes,manager bagi ! tak sabar nak jumpa korang  !

mkay,kalau rasa tertarik dengan header aku tu kan ? rasa2 ada hati nak tempah kat aku , aku buleh buatkan ? komen je kat entry ni,i will publish and comment,harga sangat murah ! sesangatlah murah,semurah cincin tikam uols ! KBYE.. ''

No comments: