LAST DAY AT SCHOLL

woi2,,,serius aku rindu gila nak menaip2 macam dulu2,,kalau dulu2,,hari2 ade entry baru,,but now ! ape pun tarak,,tak tau la knape ~ dah malas rasenye nak tulis2 semua ni,,mood pun dah berkurang ~ biase lah,mood berubah2,tapi aku slalu la jugak bukak blog ni tengok2 komen,,publish komen2 baru kan ~ tak lupe weh kat blog ni walaupun jarang skali menaip2 kan..

hmmpp,,sedar2 ataupun buat2 tak sedar,hari ni merupakan hari terakhir aku duduk kat skolah ni dengan kawan2,,dengan adik2 kat hostel,dengan kakak upper 6 yg bakal meninggalkan skolah ni tahun depan,,aku pun macam tak percaya je semua ni terjadi,masa singkat sgt la tahun ni,,spm pun dah bermula dah,,selesai 3 paper dah pun,,alhamdulillah,,buat masa ni semua rasa puas hati la,,target yg aku nak sangat untuk spm aku tahun ni aku nak dapat 6 je,,lagi 4 insyaallah credit je,aku tak la pandai sangat nak target semua dapat A,,hanya 6 je yg mampu,,insyaallah aku akan usahakan untuk dapat 6A tu..

hmpp,,tu lah ! hari last ni,,,ade jugak la yg tak datang skolah,sepatutnya datang la kan,,kita tangkap2 gamba dengan kawan buat kali terakhir,,dari form 1 aku berkawan ngan kawan2 aku,,macam2 dugaan dah aku tempuh selama berkawan dengan diorang,,rase macam tak sanggup je nak tinggalkan semua meori terindah ni,,lpas ni,insyaallah hubungan aku dengan kawan2 aku tak kan putus,,aku pun harap diorang takkan la lupe kat aku,,,

malam tadi ada jamuan hostel,,sedih rasanya,,bermalam buat kali terakhir dengan kawan2 kat hostel,,walaupun kami macam gila2 sikit,samapi warden pun pening kepala jaga kitorang,tapi kalau diingatkan balik,semua tu,,best gilaaa,,,walaupun kadang2 jugak hati ni ade rasa menyampah dengan kawan2 yg aku tak suka tu,,tapi,,,,bila dikenang,,sayu pulak,,,hati memang berta nak tinggalkan asrama terutamanya,tapi dalam masa yg sama rasa macam tak sabar pun ada,,boleh tak kalau aku nak duduk je kat asrama,,tapi tak yah skolah,,kalau boleh la kan,memang aku follow,,huhu :/

takpalah,,setiap pertemuan ada perpisahan kan,,macam2 media elektronik dah ada skarang,,follow je semua tu,,walaupun macam2 bende negatif org cita pasal media2 semua ni kan,tapi kadangkala ade jugak yg baik..so ~ semua bende tak sempurna,,tapi ade jugak sesuatu bende tu sempurna,tapi disebabkan hati manusia yg terlalu rakus dengan godaan syaitan ni,,memang susah la nak tangani kan,,so ~ hidup kene pandai !!

rasenye takat itu jelah ye,now,,,my entry lebih matured la,,dulu2 punya entry semua macam budak2,,getik pulak bila baca balik entry2 yg aku tulis dulu2,,hikhik :/ dikesempatan ini,aku nak mohon maaf la kalau2 hubungan alam maya ni telah mengiri hati kan hati seseorang kan,,,aku nak mintak maaf la ye..tak baik musuh2...lepas SPM ni,,,aku akan rajin2 tulis entry ye,,kalau rajin la,,hihi :-)

okey la,AKHIR KALAM,AKU AKAN KENANG SETIAP MEMORI BERSAMA DI ZAMAN PERSEKOLAHAN INI BUAT SELAMA-LAMANYA !! bye2 smk iskandar shahh pariss..



doakan syafiq mampu mencapaI 6 bintang yg aku ingin2kan tu ye,,bye :LOVE YOU: