baru update !

fuhhhh,,blog penuh dengan semak samun,,sorry la ye,,dah lama sgt tak berupdate blog ni,,rindu jugak nak taip2 kan,tapi apakan daya tuan punya badan tak da masa nak update,,bukan ape,agak bz la sekarang ni,,org nak spm la katekan,,sebelum cuti haritu baru je habis mid year exam,,result tak tahu la lagi,,bukak blog ni pon tengok komen je,,itu pun sempat publish je,tak sempat pun nak balas bagai,,sorry la ye,,ade jugak yg still dtg blog ni walaupun tak penuh dengan update2 baru,tapi korg still berminat dengan doodle2 syapik ye,,thankyou la bnyak2,,ade jugak yg nak tempah header bagai.,tapi buat masa ni aku TERPAKSA tolak sebab tak ada masa langsung,,sekarang ni jugak aku bukan dudk rumah tapi duduk hostel,bayangkan la,kat hostel mana la ade benda yg boleh dibuat online fb semua ni kan,so terpaksa lha tunggu minggu balik,,kelas pun belambak2,so demi ingin mencapai kejayaan terpaksa la ikut semua tu,sekarang ni dah nak habis dah pun cuti,kejap je kan ? besok aku dah nak balik hostel,,tak sabo rasenye,,huhu

keje khusus seni otw nak siap kan,,keje khusus add math tak buat lagi ! perghh,,semua ada kerje khusus susah lha kan,,nampak benor penyemak kertas ni malas nak tanda kertas keme kan,,haha#kidding..k lah,rasanya takat ini jelah entry kali ni ..ada masa aku tulis2 lagi yaa..kalau la ade masa,,so,tunggu jela..bye2



cer teka sapa tu ? haha




saya menari time hary guru ritu,,



anda merindui saya ?#gegeh

2 comments:

[[ikanficha is nuraficha]] said...

nice lah gambar-gambar kaw
^-^

Nysaa ;) said...

COMELNYE BLOG AWAK :)