rinduuuu ~


pergghh ~ eh2,,,assalamualaikum !! apa habaq ? baik je kan ?? aku pon kat sini baik je,,weh2,,,rindu gila weh kat ini blog ~ semenjak dua menjak ni,tak taw la knape tak da modd nak bukak blog,,eh2,,jgn salah anggap,,bukan tak dak mood nak bukak blog,,,kalau korg nak taw,,setiap kali aku online,,mesti aku akan bukan web blogger untuk baca2 entry,,,tengok komen,tapi memng malas sangat nak tulis entry,,enggak taw la knapa .. alhamdulillah,,walaupon blog ni kekurangan entry,tapi followers tetap nak datang sini walaupon tak sebarapa,,tengok lah macamane,,,lepas spm ni nanti,,,mane la taw kan,kot2 aku terajin pulak nak lyn blog ni,,tengok lah macamane kay

harini hari kedua terakhir sebelum musim persekolahan bermula balik,,,semalam baru la terketaq2 cari buku pensel semua benda berkaitan dengan sekolah,sebab nak buat keje sekolah,,adakan perlakuan aku ni ok ?? tak oke langsung,jgn tiru taw,! haha,,dah nak sekolah baru la nak buat keje sekolah kan ? sebelum ni ape aku buat ? ntah,tak buat ape2 pon,,,nak rehat la konon ~ tapi,,rehat abendenya,lagi penat badan ade lah ! hmm,,tu la remaja,,buuu sikit ~

kay lah,mood semakin berkurang,,ada masa kita tulis2 lagi kay,bye2 ~ kirim salam kpada sesiapa yg mengenali diri aku ni ~ daaaa....


qaseh pon rindu kat korang jugak ~ hewhew ~

harini aku pegi program JOM MASUK U kat kuala kangsar ~mai datang ramai2 ~

1 comment:

Miss Whiteixora Sugarplum said...

comelnya muka qaseh .....visit my blog too yeah ~