tanpa kusedari :(


hmmm,,,jiwang siot tajuk /...
jiwang tak jiwang..biaq pi depa kata apa,,ye dak ??
yeah,,tanpa kusedari segala-gala dalam kehidupan aku telah pun berubah ..semua org nak akan perubahan kan ? siapa tak nak ? tapi,,most of my changes happen is positive lah,,have a little bit negative,,but ,,aku nak story2 only yg positive...

aku dah pun besar
huuuuu,,tanpa kusedari,aku dah berada dialam sekolah menengah,alam pmr dah lepas dan sekarang ni SPM YEAR !! kalau kat sekolah tu tak da abg2 n kakak2 form 6,,mybe aku ni salah seorang senior kat sekolah tu,tapi kat sekolah aku,aku mengaku kalah la,,tak dapekk lagi nak jadi senior,same la jugak kat hostel...kalau dulu,nak masuk sekolah menengah memang takut gila,,takut nak kene buli ngan abg2 senior,,but ,, its only dream,,tak de sape pon yg pernah usik aku,mahupun buli aku ? why ?? sebab deme takut ... hewhewhew..tapi sekarang,masa semakin laju,tuptup,aku pulak jadi senior form 5,bakal duduk kat sekolah tu buat kali terakhir bagi tahun ni,,huuuuu,,masaa ohh masa !!

dulu tak da,sekarang ada
ape maksud aku tu ? maksud aku ialah,,dulu si qaseh qalisya tak de,,,tapi sekarang dia lah peneman hidup aku,,pelengkap hidup aku,,tapi dulu aku ada bela kucing,tapi sekarang semua kucing aku tu dah hilang,so qaseh qalisya lah penggantinya,,aku beruntung dapat qaseh,,disebabkan qaseh lah damily aku semakin erat,,alhamdulillah,,,rezeki qaseh untuk kami,,kalau tak de qaseh kan,tak best pulak rasanya..rasa ade someting yg missing..sekarang qaseh pon dah besar,nak masuk 2 tahun dah pon,kejap je kan,,? rase macam baru je lagi,,lepas ni kalau qaseh dah besar,,kureng la siket kebest-an  nya tu,,masaa ohh masa !! hewhew



rasanya,tu je kot 2 cntoh yg boleh aku dapat simpulkan mengenai tajuk kat atas tuu,,
so,,harap maklum balas dari korang ye pembaca tegar blog ini ~ bye...

harap maklum,penulis kekurangan idea di pagi2 hari ni,dengan masalah batuk yg tak hilang2,,huishh ~

harini balik hostel dah ~ tapi mybe lambat ~ harap2 cikgu tak tau,kalau tahu,mampus aku ! doa2kan lah yer,,,bukan lambat sebab ape,,aku lambat sebab nak pi beli buku la,,bende baik tuu,,,hahah

No comments: