bermulalah alam persekolahan

hello,no more picture today because,aku online kat CC !  tak suke gila,,sebab line lembab macam siput terajang pon tak bergerak2...sabaa je ler..kali ni mybe or mungkin last update,sebab besok hari rabu bersamaan dengan 03 haribulan tahun 2012 ni,aku dah start masuk hostel..kalau balik tak tentu buleh update,online or bukak facebook mungkin sekali takkan berlaku,oleh sebab jarang online dan mata ni harus tertumpu kepada SPM only this year ! shahhhhhhh ! huh,,,aku harap jangan stress melalut sudah..

mane la tahu kot2 terlebih belaja sampai stress tak bangun2 kan,,hmm,,,ape lagi mau cakap aku pon tak tahu sudah ! yang nak masuk form 4 tahun 2012 ni pon mesti tertanya2 nak masuk aliran ape kan ? same la macam aku tahun lepas,,,ape kejadah satu pon aku tak tahu ! tup2,,,aliran science dia bagi aku ~ laa,,aku tak hebat science la,,tapi nak buat macamane,terpaksa la berlakun2 konon2 hebat science,,nasihat aku,kalau korang rase korang boleh pick sesuatu aliran tu kan,korang try je,,jangan malu2,kalau rase2 tak buleh,,jngan gatai2 ambik,sebab memang tak kan berjaya lah macam tu,.kay,ingat yer...

kalau korang nak tahu jugak,aku mane beli baju sekolah , barang asrama pon sepatah haremm pon aku tak beli lagi,ntah la ,tak taw nak beli bila,,mybe today ! so,hanya menunggu je ni..tahun 2012 ni jugak aku jadi senior,tahun last kat sekolah menengah,,yeah,aku dh jadi abg .adik2 form1 yang jumpe aku semua tu mesti panggil aku abg kan,,bangga  !! :p

haremm kau syapik ~ hahha..hmm,,masuk sekolah jumpe adik2 baru,jumpe kawan2 baru*MYBE,jumpe cikgu2 baru*MYBE...so,,semuanya baru,tapi bila dah smpai akhir tahun,semuanya kusamm,,huuuu,,,bende yang slalu aku alami,,baju putih dah jadi keruh,seluar warnanya luruh,,negatiffff je semuanya,,huuu~ tahun akhir aku kat sekolah selalunye enjoy,lari2,kejar2 ngan kawan2,,but this year no more kejar2 bagai,tapi tekun,tunduk membaca buku untuk ready menjawab soalan2 SPM2012...perghhhh :/

so,harapan aku sempena tahun 2012 yang baru ni,aku dapat belajar sungguh2 demi family tersayang aku,demi cita2 aku nak jadi retiss tu,n so on..aku dah kate kat mak aku,,*mak,abg nak masuk MENTOR taw nanti..Mak aku hanya mampu tersenyum,so kalau koranga de nampak aku nanti jangan lupe untuk VOTE AKU YAA....*insyaallah..huhuhU~mulelah nak berangan ni,,haiyaaa....melalut habiss...

okey,okey,,nak out dah ni,dah berape posen dah bill aku ni..so,besok yang nak masuk hostel same aku tu,jangan lupe kawan,adik2 yang nak masuk alam persekolahan tu jugak,ta mau sombong2,,nak ape2,cari aku,,bluekkk ~ :p selamat masuk kesekolah korang !!
bye !!!!!!!

p/s- harini tak tahu lah knape aku asyik rase macam sedih je,sebab aku nak sedih mybe kerana lepas ni aku dah jarang nak main2 ngan qaseh dah kot,,biase lah,aku dah duduk hostel tahun ni.so QASEH,pakcik akan selalu merinduimu,,,nanti setiap pagi tak de lah nak cium bau masemm dia dah ..*udohh nak nanes dah ni...hurmmm *uhuk2...

-- kalau tidak aku nak bagi freebies header kat korang arini,tapi dah online gune komputer kat CC ni,so tak boleh la,,lebih 20 jenis header dah aku buat,cadang nak la bagi aryni,tapi mybe besok kot,,last aku update besok kay * insyaallah ..doa2kan aku buleh update besok taw,,...

--aryni jugak bz la nak kemas barang untuk blik hostel besok..lepas ni jarang online yaa,,,,ape2 hal,jenguk2 la blog ni selalu ya....harapan syapik dary korang amat2lah tinggi,,harap2 korang buleh jaga ini blog elok2 yaa...kay lah ~ bai...selamat bersekolah !!!


aku dengan qaseh,diCOPY dari facebook aku,...



aku akan rindu sama kamuwahai QASEH QALISYA ~

4 comments:

Kyra said...

selama bsekolahhh semula ^_^ chaiyokkk. goodluck spm :)

syapik naser said...

@Kyra tq kyra ~ awak pon ! huhu

Kyra said...

haha im not school's student anymore. tga tggu result spm :)

syapik naser said...

@Kyra ohh,,yeke ~ untunglerr ~