Segmen: Mencari Blogger Setiap Negeri

hye,pagi2 ni ambil makan nasi lemah,sambil hirup air tea panas aku nak try satu segmen ni,by the way,segmen ni di tag org seseorang,so kene lah join,lagipon dah lama dah join bende2 ni semua,contest pon jarang dah,GA apetah lagi,,tak peh2,nanti aku aktif balik yaa..

sebelum tu mai baca syarat2nya dulu keyh ~

Buat 1 entry yang bertajuk Segmen: Mencari Blogger Setiap Negeri.Dalam entry tu tampalkan banner yang dekat atas ni.Dan cerita cikit korang asal dari negeri mana.

Dah siap tulis entry tu link kn entry tu dekat entry saya yg ni.

Tag sekurang-kurangnya 3 rakan anda. 

Penyertaan kurang drpada 30orang automatik akan terbatal segmen ni.

TARIKH TUTUP
4/12/2011 (AHAD)

okey mai ikut syarat2 pulak <


haluu,,nak cita siket aku asal negeri mana  ye ~ aku ni sebenarnya org perak tulin,tak penah nak menjelajah ke negeri2 lain,kalau pindah rumah pon still kat perak,tak lekang ngan negeri perak ni,so kalau org perak jumpe aku,tegur2 la ye,,rasenye tu je kot ~ nak detail lagi pasal tempat tinggal aku tak taw sangat ! huuuu!

aku nak tag kat smua pembaca blog aku ni,kalau nak try masuk je ye...
kita sambut ramai2,moh3 join !

jom join ramai2 taw,,rasenye tu je lah,.no more idea ~ k lah,byebye !





6 comments:

hanna said...

dari segmen sme....

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

syapik naser said...

@hannayeah,kita sama,,nanti saya datang keh ~

siti hidayah said...

Orang Tranung datang melawat. salam perkenalan :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

mimie_za said...

comei yer blog dia..nur terjah dari segmen yagn sma..jom singah balik..
http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/12/segmenmencari-blogger-setiap-negeri.html

jangan lupa tekan button follow(pic rama2) nur follow kamu..
salam kenalan

syapik naser said...

@siti hidayah orang sini nak balas kunjungan ! thanks datang,nanti syafiq balas balik yer..hhu~

syapik naser said...

@mimie_za terima kasih !! okey,nanti syapik singgah !!