saya rindu segala-galanya ! UHUK :( + FREEBIESS BEST ~ :)

Okey now tajuk kali ni pasal rindu ! rindu ? hah,syapik rindu kat sape ? rindu kat awek lettew ! nonono,,syapik tak de awek2 bagai ni lah,,aku nak kate katt sini,aku rindu kat kampung halaman,rindu kat anak buah,rindu kat rumah,rindu kat macam2 lah,,,sebab ape pulak nak rindu tetibe ? sebabnya aku sekarang ni ade kat satu tempat yang tak menarek hati aku untuk jalan2 bagi menghilangkan tahap kebosanan aku ni,,so ? what i must doing now ? BERSABAR :(

tapi nak bersabar takat mane ? tak larat lah nak bersabar smpai beribu2 tahun kan,,aku datang kl ni ary ahad,mula2 cadang nak balik hari selase,tak jugak,tanggung hari khamis,tadi dapat berita dari kakak aku dia suruh balik hari ahad pulak ! oUH MAi godd ! makcik,makcik tahu tak aku tengah bosan gilagila ni ~ hmm,,ape yg mampu aku buat ? duduk diam2 tengok tv makan tido,,krohhhhhh :0

tapikan,ape yg best nye kan,,aku ade buat something untuk korang,,sebenarnya aku nak sukakan korang sambil tu aku ppon turut serta suka dengan hasil yg aku nak bagi kat korg ni,,korg ambik je,free je,,taknak hambik pon tak peh,malas nak paksa2 ni..tapi sebelum tu korang tolong la VOTE aku dalam contest INI !!!,sapeelah yg nak tolong kalau bukan korang yang baik2 hati tu kan,,please......tolong yer,,,Kalau dah tolong tu,,baru lah boleh ambik,,nak ambik ape sapik oi,,sabo ler,,,jap2,,tunggu upload jap yer....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
__
V

maap le ye,,,tenet lembab siket,tu yg lame siket tuu,,so,jom check it out !!
ikhlas dari aku ~ wink3

HAH,,suke tak ?? mesti la suke,nak bagi korang ni,ambik ler ~ tak ambikk rugii,,kalau nak ambik bagi tahu taw,muahh <3  eh2,jap2,sebelu tu setiap gamba ade description nye taw,,bagi gamba atas ni,penerangan nya berbunyi sebegini- doodle atas ni aku nak cakap pasal result PMR,tak lama lagi adik2 ,, ADIK2 ???#pedulikan,,,nak ambik result dah kan ? ready dah ke nak taw result pmr korang ?? arap2 mesti lah ready yer,buat solat hajat banyak supaya dapat pemeriksa kertas yang baik hati,,dah doa banyak2 dapat keputusan yang bgus,,macam aku tahun lepas memang cuak gile sebelum tahu keputusan tu,,time tu aku bukan pandai sangat , naseb je dapat masuk kelas no 1 tu,,senang citer,aku ni tak bodoh dah tak pandai,tengah gituu...bagi tahun ni pulak,korang tak yah cuak,rileks saje,zikir bnyak2,kalau dapat result baik punya tuujgn pengsan pulak udah,kumat kamit mulut tu ucap ALHAMDULILLAH,,,taw3 !

haa,,yang ni pulak , MOMO PIECEW..ape kebendenye tu ? momo tu nama wanita ayu  tu,piecew tu piece je sebenarnya , saje2 gedik nak tambah uruf dable yu/W\  bagi sedap siket bunyinye,,SEDAP PLUS GEDIK#harhar.lagi satu perasan tak doodle aku sebelum ni semuanya bertudung,but kali ni ade sorang blogger ni suruh aku try lukis doodle tak bertudng pulak,aku pon lukis la,tengok2 menjadi,huhu,#kalau doodle pon tak bertudung berdosa tak ? takot ni,tak nak kutip dosa banyak2,,#BAJET SIKIT....so kalau korang nak ambik buat header or what else ambik jela,,ye3..piecew a.k.a PIECE dari aku !!!!

YEAH,,yang ini pulak sebenarnya cubaan untuk melukis doodle lelaki sebenarnya,sebelum ni ade lukis tapi haprak tak jadi,burok giloo,,mate dah tak de rupe mata,idong kemik,kakai tempang,tak ke kesian tengok doodle macam tu,,huhu/ kali ni omel punya,,omel ke ? omel la jugak,ye dakk,haha~ dah ramai dah suruh aku lukis doodle lelki ni,tapi tengok la ayat aku kat atas tu macamane,doodle cacatt nak bagi korg,,nak ke ambik ?? singgah pon tak nak kan kalau ade org nak bagi doodle cacat,,hihi#


WASHED DENIM 890 kali 400

HUUU,yang ini pulak header ~ Kepada semua pengguna washed denim,untung le,aku ade buat header free untu korang ni,sape2 rase blog dia cool,sesuai la dengan trademark header aku buat ni,COOL BLOG,,siap ade icon facebook,blogn twitter lagi tu..ade rama-rama,ade doodle jugak,,suke lettew,,baik ambik cepat,,tak de istilah osom sape nak ambik freebies ni,korang nak,right klik,save image as dan save terus dalam folder doodle korang yer.

haaa,,rasenye setakat tu jelew...tak taw ape nak merepek lagi,,sebelum tu,diingatkan lagi tolong ye aku vote dalam contest INI,,pertolongan anda,amatlah diharapkan,,nanti aku bagi seposen sorang sebagai dividen korang vote aku tuu taw,,

so,,enjoy your freebies n enjoy your trip semasa cuti2 ni,,bye2..

p/s-tadi tengah jalan2 kat kl ni,ternampak ade kelas tarian lew..terase macam nak join je#NAMPAK BENO AKU NI TAK TAW MALU,,huuuuu#


gamba kat kl,,maju siket# saya malu,tu yg tutp tu,,,,lalalala