jalan2 di ipoh with siblings ~

haluu,,rindu ler ! haha,kali ni aku nak story2 siket pasal aku pegi jalan2 ngan adek beradek aku tadi,,alahh,tak kemane pon,ke ipoh je.,haha,,tapi aku tak kira,nak cite jugak kat korg,,huhu~cita ni dituruti dengan gamba sekali taw supaya korang tak bosan,disamping tu korang dapat jugak bayangkan keadaan aku time tu,,haha#



gamba ni time baru nak bertolak...shoot gamba qaseh je,,aku mane ? aku le yg nangkap ni~ aku tak suke bergambar#hotak kau tak suke bergambar ,,haha~




3 gambar diatas tu pulak time kami nak makan,,sampai2 je jayjay kami terus ke medan selera ~ lapooo.. aku makan ape lagi ,, favoret aku le kalau ke jayjay ni iaitu SIZZLING ! sape tak penah rase sizzling jayjay ? moh datang sini rase,,sodapppp.menjilat ibu,anak,abg,kakak jari berdaki,lol#



Lepas tu,terus smbung makan kat BIG APPLE pulak,,huhu~ lame sebenarnya tak makan big apple ni,sodapp lagi,#AKU MEMANG,SODAP,SODAP,SODAP..jakun !!! aku lettew..




poyo kan saye ? haha,,,lepas je makan2 kat jayjay,jalan2 kat jayjay cadang nak tengok wayang,tapi apakan daya sbab kami dah bawak si budak kecik qaseh qalisya tu,,tak dapek le nak nengok,,melepas nak tengok cite ombak rindu yang sedang hangat di pawagam sekarang ni..huhu# nanti2 le tengok..lepas tu,kami pegi taman jap,tak de gamba pon,then pegi GREENTOWN MALL,kami main bowling ~ satu game aku menang satu game lagi kawan kakak aku menang ~ btw,best gile,,cadang lepas main bowling nak pegi karaoke,tapi kakak aku tak nak ! huhu..melepas nak menyanyi ! hihi


mulut tak buleh bla ~




jangan tanye aku kenape gamba qaseh macamtu..





ingat comel lettew syafiq oii...



2 gamba diatas agak 18 xx ~ qaseh sexy ! korg tak nak hebah2,masuk surat khabar ? kalau ade jugak yg nak hebah ni silakan,aku nak muka depan taw,tajuknye bagi SORG BLOGGER BERAKSI DENGAN BUDAK TIDAK BERBAJU ! okey tak tajuk ?? silakan,silakan !!!

muka depan taw !!


dah hujung2 ni gamba aku je la banyak #SORRY..Hahaha..

okey,akhir sekali kami pegi ke batu gajah pulak untuk makan lagi ! tu pasal status aku kat fb tadi aku cakap asik makan je,,memang kenyataan ~ asik makan,makan,makan ! tak boleh dinafikan lagi,,lepas tu ,dalam pukul 6 lebih aku pon smpai rumah terus sembahyang asar dah makan lagi ayam yang aku tapau dari batu gajah tadi,makan lagi kan ? haha#

huuu,,malam ni kakak aku nak balik kl dah,untuk pengetahuan korg aku tak jadi ikot kakak aku balik kl,sebab diorang tak de mase lagi pon,sebab masing2 sebok dengan kerje,so nak buat macamane,alaahh,lagipon nanti pegi jugak kl sebab sepupu aku kahwen,,see her at there je lah..tak peh2,,

eh2 korg,aku nak pindah dah,tak duduk paret dah,tapi still sekolah kat paret,tapi duk hostel la,,tapikan,,aku risau ni sebab surat hostel tak dapat lagi ni,aku tak taw la konfem dapat ke tak,,lepas ni duk kat umah baru mesti bosan,sebab tak de internet ~ aku harap la mak aku pasang internet kat umah baru tu,,andaikata dapat hostel,lepas tu balik 2 minggu sekali tak de la aku bosan kalau balik bercuti kat umah baru tu,,harap2 la doa aku dimakbulkan ~ 

hmm,,rasenye setakat tu je lah,amacam ? best tak korang rasa ?? tak best mane pon kan ? tapi bagi aku best la jugak sebab aku jarang jalan2 macam ni,,boleh dikatakan macam setahun sekali je dapat jalan2 macam ni,kesian kan ? nak buat macamane,,tahun 2011 hampir smpai ke penghujungnya,tahun depan spm so jarang online,so tak dapek nak type bnyak2 macam sekarang,,kan3 ? dok hostel lagitu pulak,saboo jela,,huhu..k lah,tu je lah,,bye2..

aku tengok idola kecil tadi,nina keluar,sabo ye kepada peminat2 nina ~

No comments: