i love my superb DOODLE !


haluu ! hehe# nak tulis2 entry lagi ... kali ni nak cita pasai my doodle ! kali ni,inspirasi melukis doodle made original from my brain ! no copycats ! sebab aku rase doodle aku kali ni agak berlainan,underline kat luar doodle ni tak nampak then doodle aku kali ni dia pakai make-up ! ade sape2 jealous tak ? harhar# tak perlu nak di jealous kan lah ~ korang pon boleh buat sebenarnya,,,cuma kene la usaha siket,pegi cari pendoodle2 hebat kat luar sane dan try ambik inspirasi darypada mereka..

haa,,kalau tengok tajuk aku rase memang tak kene langsung dengan gamba doodle aku tu kan ? sebabnye kenape ? sebabnya adalah doodle aku superb ke ?*gedik siket..! HAHA,bagi aku superb la jugak,tapi tak dapat lah nak saingi pendoodle2 hebat kat luar sane,doodle aku hanyalah cantik bagi aku,tak taw la cantek bagi korang ke tidak,huhu..korang dah try melukis doodle2 ni ? try la,kalau kita try sekali mesti rase nak lagi , betoll,baik korang try..

tema doodle kat dalam gamba atas tu pulak adalah pasal baju mengelebeh ~ haha,penah tak korang denga perkataan mengelebeh ni ? mesti penah kan ? penah try baju mengelebeh ? harhar,aku rase aku penah pakai kot,menurut pengalaman aku berbelas2 tahun yang lepas time skolah2 rendah lah yang popular aku pakai baju mengelebeh ni,,tak heran langsung pasal mengelebeh ni , haha,bila diingatkan balik memang lawak,tapi aku lelaki rasenye tak kesah la sebab lelaki kan terlampau hyperaktif kalau belum matang ni , betol tak BRO2 kat luar sane ? memang tak peduli lah pasal baju,seluar or what else lah,bebudak la katekan..

tapi kalau perempuan pakai ? hahahahahahahha,,memang lawak lah !! ade pengalaman tak korang pakai baju mengelebeh ni ? jom la kongsi ~ haha,,tak dapat dibayangkan lah kalau perempuan pakai,,tapi kalau pakai pun mybe ade faktor lain,antaranya mybe org tu tak berkemampuan , tak de duit nak beli baju then terpaksalah pakai baju kakak2 n abg2 yang dah besar n lusuh tu,so automatik baju tu akan menggelebeh kalau disarungkan kat budak umur sekolah2 rendah tu,,,kesian kan ? hmmm,..

hmm,,kalau korang nak komen siket2 pasal doodle aku ni bagi jelah eh,aku memang menghrapkan sangat komen2 darypada korang2 diluar sana..mane lah tahu kot2 ade yang tak kena dengan doodle aku tu,,tak sedap mata memandang ke, bagi je tahu taw..asalkan korang tak de niat lain sudah,,,

harapan aku dalam membikin doodle2 ni adalah supaya doodle2 aku ni dikenali oleh semua org,tapikan ,, AKU NAK DOODLE AKU NI DIKENALI OLEH SEMUA ORG,TAPI DOODLE AKU TAK PENAH ADA TEMA TERSENDIRI !! korang perasan tak ?? hmm,,aku memang perasan,,setiap kali aku melukis doodle mesti bentuk2 doodle tu semua lain,memang tak de tema .. haha,,aku ni kalau korang nak tahu,memng jenis sukakan perubahan,kalau rase tak okey macam tu,aku akan ubah jadi lain,,so ? ape boleh buat ? hahaha...

rasenye setakat ini jelah kot,,komen dan kritikan korang tentang doodle aku ni akan aku tadahkan dengan rela hati supaya pembikinan doodle aku dimasa2 akan datang lebih superb seperti yang aku impi-impikan selama ni , aminnn...k lah ! daaaaaa~

malam ni insyaallah aku bertolak ke kl ! bye2...doakan selamat yerr !

  
wajah awal doodle aku ~ sape nak ? hambeeekkkk ler..

6 comments:

Nur Azni Farhana said...

Amek doodle tuuu :)

syapik naser said...

@Nur Azni Farhana huhu,,okey !!! datang sni selalu yer..

nur syafiqah said...

ok ape doodle nih. comel2 :)

syapik naser said...

@nur syafiqah haha,,yeke ? thanks btw !

Cik Chokie said...

weyh syapik !!! sumpah miza cakap miza jeles gile tgk hasil karya syapik . huhu miza doodle un x de la sehebat syapik :D . thumbs up . ni yang nak singgah selalu ni . heee . :D . jap la . nak skodeng blog sypik puas2 :D

syapik naser said...

@Cik Chokie wah2,,dia puji kita lah,,hehe ~ aktiviti masa lapang,ade mase buat doodle,,tapi tak la hbat sangat,sekadar kongsi2 je kan,,cantik tak cantik lain kira,,miza pon pandai jugak buat doodle kan,? belatih banyak2 lepas ni,boleh la buat lagi cantik,,huhu~