freebies doodle SUPERB !!

HELO,im back,kali ni nak post pasal freebies pulak ~ freebies kali ni agak bnyak siket ya,,kalau rambang mata2,silalah ambik semuanya,mane le taw boleh tunjuk2 kat anak cucu nanti kan#LAWAK LAH KAW SYAPIK...kali ni punye freebies pasti boleh memikat hati korang lah terutamanya kepada peminat2 doodle's.,,DOODLE kali ni agak superb lah jugak bagi aku,bagi korang tak taw la pulak,,,ade 3 doodle sebenarnya,,satu laki2,dan satu lagi perempuan2,,dannnn lagi satu nak bagi doll doodle,,tapi baru siap satu je tadi,,tak sempat nak tweak colour dye bnyak2 lagi,,so sempat bagi dua doodle je kali ni,,esok mybe aku akan post kan doodle doll tu ye,,SABARR# so,malah nak lengah2 lagi,nasi goreng kampung pon dah terhidang depan mata ni,,tak nak kate panjang2 dah,nanti sejuk pulak kan,,so aku akan post ye,,jom ambik doodle free

doodle wanita first 











doodle lelaki

















amacam ?? suka ?? nak silakan ambik ye,,jgn malu2,,maap le terpaksa la korang scrool smpai ke bawah eh,,maap sangat2,,lepas tu ade jugak kejutan lagi sekali kepada washed denim users,aku ade buat lagi header free untuk korang ,, boleh ambik ye,,,





yeah,ade empat je,,,kalau rase nak,boleh ambik,,ukuran header ni
890 kali 400..rase2 muat dengan korang punye sizze blog,,,boleh le ambikk,,rasenye tu je lah kot untuk entry kali ini,,lain hari kita jumpa lagi ye...

babai2,,,

14 comments:

gHadiskeCik said...

wah comey...nak amik smua hahaha
k amik doodle muslimah wrna pink hehehe jan rsau saya amik satu jak..haha:)

Kaori Hidayah ♥ said...

amek dua ye, yang colour pink and hijau.:)

syapik naser said...

@gHadiskeCik haha,,mau amik semua pon tak pe lah !!!! dipersilakan sangat ! memang nak bagi semua pong !!! huhuhU

syapik naser said...

@Kaori Hidayah ♥ okey kaori ~ nanti kalau ade lagi datang ambik yer...

Kyra said...

kyra amik doodle awak colour pink tau. nak buat header blog. nanti kyra credit awk ^_^

syapik naser said...

@Kyra okey,,tak peh2

.embun. said...

dear..kite amek doodle gegurl n boboi ye..tenkiu awak ^.^

Hafizatul Asyrin said...

Nak ambil semua skali ;DDD

syapik naser said...

@Hafizatul Asyrin okey2..

nurhaziqah_ikah said...

pick 1 :D

Aeyntan said...

amik muslimah yer.... Thanks! pemurah btul Syapik nir.

Cik Nurul said...

amek 1 ye? thanks ! ^^

cikpingu said...

auww.. cute nye yg girl 2.. amek 1 tau.. :)

Che Siti Maryam said...

comel yer..yam ambk yer :)