welcome to my blog ! happy berblogging..jom klik -Dashboard




freebies doodle perempuan duduk


hmmm,,,hampir seminggu jari ni tak dapat nak menaip gara2 masalah perpindahan aku ke tempat yang baru,,duduk di tempat yang agak ceruk dan bosan"DAMN"..
so,,ada masa lapang je,mulalah tangan ni nak bukak photoshop dan create banyak2 doodle , boleh bagi free kat korang..so,,kali ni,memang banyak jenis doodle korang boleh tengok kay,jangan juling mata sudah,,ni lah tabiat aku pada masa lapang,tambah2 pulak dengan jarang online nye lagi,,memang banyak lah doodle yang aku buat,so sapa mau ambik ? dipersilakan...dushh!!!(TUMBUK SEKALI)....aket tak ?? alolololo...dushhh!! ouchh..









haaa,,amacam ? tak tahu lah gamba perempuan duduk tu betul ke tidak,,lantak ler,,asalkan ade gaya duduk kan2 ~ hihi...
haa,ape lagi ? ambik le,,leleh2 air liur dah tu..kempunan dah tu,,ambik3,,,haha

12 000 orang dah komen !:

diela yunyun said...

kitaa amek key..tengss sesangat

syapik naser said...

@diela yunyunokey !!! welcomes sesangat ! haha

Kyra said...

cantik doodle ada bckground sikit :)

syapik naser said...

@Kyra HAAA ???? haha

Kyra said...

tk phm eh? selalu doodle awk just doodle je, yg ni siap ada rumput2 semua :)

syapik naser said...

@Kyraohhh,,,paham2 ! hehe,,saje2 nak bagi lebih2 siket ~

Kyra said...

nanti buat la lagi doodle ada background . cantik hihihi

syapik naser said...

@Kyra hehe,,insyaallah ~ ade mase nanti syapik buat kay ~

Iron Lady said...

Kita ambik satu. awak memang berbakat laaa. ^^

Iqlima Azmi said...

comey lah, saya amik 1 tau. :)

NURFATIN IZZATI said...

amik satu :)

Sue Nursya said...

ambik satu :)

 
fly up