freebies doodle pakai kain labuh ?(using microsoft excel)


hihi,,,tajuknye agak lain macam,sebabnye ape ?? sebabnye sebab ayat pakai kain labuh tu ape ?? haha,ntah la,aku pon tak tahu ape maksudnye tu,aku main taram je,dah tak tau nak bagi tajuk ape,,yang penting,korang tengok je lah kain labuh tu macamane ye,,udah2 ngumpat aku,,haha 






haaa,,dah dapat penyelesaiannye ?? tu la kain labuhnye,,haha..doodle ni aku guna microsoft excel taw,,saje2 try,,lepas tu dah siap,aku tak tahu nak save macamane,bukannye buleh save format png or jpg ke,so aku groupkan semua then try pindah ke photoshop,tuptap,mau le pulak,,dah hasilnya macam kat atas tu la..so,jangan lupe ambik ye,,

7 comments:

diela yunyun said...

bnyk nye..dye kasi freebies..cntek lak tuh....btw..saye amek 1 ek

syapik naser said...

@diela yunyun amboii,,dye puji kite lah ! haha,,,okey ~ ambik banyak2 pon tak peh...

Kyra said...

cantik sgt ! suka all yr doodle ^_^

syapik naser said...

@Kyra tq,,support me always yaa...

Kyra said...

sure , welcome ^_^

syapik naser said...

@Kyra huhu~

NaD Dea said...

Assalamualaikum. Saya amik satu. Thanks :)