freebies doodle duduk atas batang berus *tak tau nak cakap gimana..


hello alls,,lame gile tak hupdate dah kan~ kali ni tak nak update ape2 pon,,,nak bagi freebis je,,freebies sebelum2 ni naseb la ade yang sudi ambik,tu yang suke tu,lagi bertambah semangat aku nak buat freebies doodle banyak2,,lepas tu kasi kat korang ~ hehe,sekali sekala buat baik,ape salahnye kan ? hmm,,doodle kali ni baru je buat semalam,,fresh lagi,sebab semalam tak tahu nak buat ape,,so,create freebies la lagi..so harap2 kali ni korang suka yaa...








haa,,tu la gambarnye,tak tahu nak bagi tajuk ape kat gamba ni ~ korang mesti tergelak kan ~ haishh,,haha...hmm,ape lagi,jom la serbu ~ nanti aku buat freebis lagi yaa,,kat bawah ni ade contoh simple header aku buat kat korang,kalau ade yg minat,ambik je la,,simple je...


haa,,doodle tu terbayangkan dia nak jadi superstar,so macam tu la kot bayangan dia,,haha ~ melabun habiss,,,,k lah,,,nantikan freebies lain selepas ni yaa...bye..


5 comments:

d4usx said...
This comment has been removed by the author.
Amirah Zahidah RZ said...

Save satu yeh :))

syapik naser said...

@d4usx haha,,,taw tak pe ~ huhuhu

syapik naser said...

@Amirah Zahidah RZ huhu,okey ~

Ainin Suffiah said...

ainin ambik. thanks