freebies CUTE DOLLIE

HMM,,entry tengah malam..
seperti yang dijanjikan sebelum ni,aku ade kate nak bagi freebies cute dollie kan ? so,disebabkan hari ni dapat online,aku taknak lah buang masa dan terus nak bagi freebies yang dijanjikan yer..so,sape nak ambik dipersilakan..khas buat korang semua k ~










amacam ? comel tak ?? original buatan malaysia ni ye...sape mahu ambik le..k lah,,penat ni,nak tidoo dah,,bye2,,

mood- baru balik dari kl,naik bas 4 jam,pengalaman tanpa ibu bapa n kakak2 disisi,hanya adik je ade time tu,,menyeramkan...besok ke pineng pulak,moga2 segala-galanya selamat ~ amin..

8 comments:

yaYa ! :) said...

comel lha .

syapik naser said...

@yaYa ! :)thankyou ~

Miss Whiteixora Sugarplum said...

so so cute...saya amik kaler pink .

Cik Nurul said...

nurul amek 1 ye? thanks ! ^^

Tihany Liana said...

awak kite ambik 2 tau

Himpaudi Jawa Timur said...

Wow, Superb cute taw ..
Saya ambik satu!

Iron Lady said...

Saya amik satu. Tertawan dengan kecomelan doodle tu . ^^

cikpingu said...

nape sumenye cute2... haha... amek wat koleksi.. :) tq