freebies cute dollie bersarungkan maskot beruang

kali ni terlebih rajen pulak nak bagi freebies kan,bukan selalu nak bagi,ade mase kita saling hulur,kan3 ? bukan ke baik perbuatan kita tu,.freebies kali ni nak bagi dollie pakai maskot bear pulak,,sesaje nak bagi korang,boleh la ambik buat header ke,,shoutbox button ke,macam2 la,korang kan kreatif,so gune ni,ambik n luahkan kekreatifan korang tu k,tak baik disimpan2 lama2.memandai je kan,haishh2,,malas nak bebel dah,korang ambik taw,jgn tak ambik pulak,penat eden buat ~













jangan segan silu kay,nak ambik je,yg penting khabar..huuuu# kbai !

13 comments:

Zawani Zulkifli said...

heyy soo cutee and very-2 cute those doodles . tp tk tao nk letak kat manee :)

syapik naser said...

@Zawani Zulkifli alahh,,amik ler,,boleh ambik buat header ke,macam2 buleh,huhu ツ

Dyra Rezal said...

heyy comey lahh doodles kmo0 .. klo na amek satu buley dokk =)

miss de n'ain said...

saya ambek juga~

syapik naser said...

@Dyra Rezal thnksm,,,,amik le,,huhu

syapik naser said...

@miss de n'ainokeng !!

♥Cik ieyza Nano♥ said...

wah sooo cuteee! comeinye.. iza nak amek byk2 n letk kat blog iza..n credit to syafiq oke.. :)

syapik naser said...

@♥Cik ieyza Nano♥ huhuu,,,,okey,ambik laa,,thanks yerr...dtg lg lpas ni..

Kyra said...

heyyy this is soo cuteee ! awesome gila doodle awk lukis. keep it up

syapik naser said...

@Kyra oky,,,thankyou~

Izzah Norlizah said...

sy ambl suma ya,,,comel.nk wt tab menu.tQ^^

tee atie said...

saya amek satu ye :)

NaD Dea said...

Assalamualaikum. Saya amik satu. Thanks :)