contest tak nak merokoK ~


asalamualaikum ~ kali ni aku nak join satu contest ni..namanya contest tak nak merokok ! aku sebenarnya nak mintak tolong kat korang je kepada sesiapa yang singgah blog ni jap,tlong2 like gamba aku dalam contest ni taw,,tak tahu macamane nak like ? jom tengok cara2nya dibawah ni..

firstly korang like dulu page contest ni


Lepas tu kan,korang ikut macam kat dalam gamba bawah ni 


besarkan kalau tak nampak taw ..

bila dah klik,,ia akan jadi macam gamba bawah ni


korang log in


dan allow jer...
selepas tu korang akan dapat view macam bawah ni



kalau nak mudah,,lepas korang klik view entrys tu kan,korang akan nampak macam gamba bawah ni,,so lepas tu korang ikot gamba bawah ni...senang siket~ 


type Nursyafiq Naser


dak klik cari tu kan,,gerenti korang akan jumpe aku punya gamba macam bawah ni,tak ke senang siket kan,,,so ikot cara seterusnya taw !!


lepas tu korang klik button vote mcm gmbr bawah ni taw


tengok,baru 2 org je yg like ~ aku harap korang dapat la tolong taw,,,korang kan baik..
tu saje lah kot,,support me always taw,,sayang korang !!!



Kalau Facebook korang tak leh masuk application tu..Korang leh cek kat HOME klik kat tepi home tu>Security>secure browsing> korang disabledkan k.. 

vote gamba syafiq taw ! muahhhX

No comments: