Contest Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah

hey,kali ni nak join contest pulak lah ! dah lama tak join kan ? so kali ni join le,amen la tahu kot2 ade rejeki ~sape yg nak join just klik here yeah ~ mari kita ramai2 kan contest ni..

banner contest 

yang ni pulak syarat2nya,baca abeh2 dulu sebelum join taw !


2 ) Letak Entry Ini Dalam Post Blog Anda

3 ) Like Fanpage  Fatimah Azzarah Blog

4 ) Letak Banner Dalam Post ( Wajib )

5 ) Tag 2 Orang Kawan Bloggers ( Pastikan Mereka Tahu )

6 ) Letakkan Entry Anda  Di Komen

7 ) Pemilihan akan diadili oleh saya..

8 ) Tarikh tutup 31.12.2011

9 ) Tekan Sini 

hadiah sangat2 lah lumayan ~~ rugi pulak kalau korang tak try ! so ape lagi,ambik langkah sterusnya dan trus join taw...kali ni nak tag kat sape eh ?? hmmm,,tag kat dua org bawah ni laa..


so,yg ditag mai le join,yang tak ditag pon ringan2kan la untuk join,,yerr,k lah ~ bye2..


No comments: