beriadah di UTP seri iskandar


yeah ! nampak tak orang jogging2 kat dalam gambar atas tu ? haaa,,nampak kan ? tu la pasal entry kali ni aku nak story pasal aku pegi riadah kat UTP SERI ISKANDAR Semalam bersama kakak2 n adik aku,,kami sesaje je nak kesane,,sebab kakak aku dengan adik aku nak jogging kat sane..korang tengok status aku kat bawah ni ,, boleh pecaye ke ? hhihi#


wuuu,boleh pecaye ke ? aku rase ade yg pecaye n ade yang tak pecaye MAYBE ! hmm,lari la sangat kan,aku tak lari pon,,padahal lagi aku makan goreng pisang,keropok lekor banyak2 lagi ade la,memang tak senonoh kan.org penat berlari2 nak jaga kesihatan,tapi aku pegi melantak pulak,,by the way,aku rase malas,nak jogging pon tak de semangat,tu la pasal berat badan aku semakin menaik ni..mula nak gemuk balik dah ni,risau~~

kakak and adik aku pon lari satu round je,aku tengok satu round tempat rekreasi tu pon dah berape KM..tumpooo#kate orang perak,,aku nak jugak promot kat korang,kat situ tempatnye cantek jugak,,sesuai jadi kawasan macam nak photoshoot or what else lah,tapi kalau tangkap2 gamba kat situ memang terbaik la,kawasannye pon luas je sambil dihiasi dengan tasek buatan sendiri# perghh,kalau datang ke negeri perak ni,datang2 la kat situ yaa,..

aku pon try ambik kesempatan tangkap2 gamba tadi,tapi gune digital camera je la,aku rase okey la jugak,disebabkan viewnya cantek,so gamba nye pon automatik jadi cantik,,tak pecaye ? jom tengok,,semua gamba ni aku edot terlebih dahulu menggunakan ADOBE PHOTOSHOP CS3..dari mata aku,aku rase edit aku kali ni agak simple but nice ~ so,,jom check it out ~





sempat lagi aku online time ni ~









 haaa,amacama view dia ? so nice kan ~ cool je,,kat tasek tu pon banyak ikan,kalau korang datang situ kalau boleh bawak  la roti sebuku ! boleh bagi ikan2 makan,sekali balik lesap dah roti tu,memang belambak gilee.banyak sangat2,,,org yg jahat siket tu dia boleh la tangkap ikan tu n bawak balik,,memang boleh tangkap macam tu je,,selup tangan dalam tasek tu then boleh bawak balik,,huuu~ happy kan,,lepak2 kat situ sambil menikmati keindahan alam ciptaan tuhan ni daripada lepak kat tempat yg tak senonoh kan,,

gamba2 yg aku tangkap kat atas tu semua made by my hand yg tak kreatif,sesaje nak tangkap gamba flora fauna ni,supaya mata lebih sihat#YEKE ?? hee,,,lantak lah,haha..okey,rasenye tu je kot kali ni.lain hari kite writing2 lagi hokey ! daaaaa~

harini aku akan berangkat ke kuala lumpur so,org kl kalau jumpe aku TAK PERLU KATA APA-APA ~ sebab aku segan ! hihi ~




No comments: