teringin nak pakai camera canggih2..



taken by me using my digital camera,,
12 megapixels,,

tengok gamba atas ni,tak secantik mane kan,,biase lah,kamera pon camera biase je,,mane ade dslr,,tengok2 remaja sekarang ni pon ramai dah pakai dslr,aku teringin rasenye nak pakai,tapi apakan daya,,nasib nak pakai camera tu tak kesampaian lagi,,bila boleh dapat,bergantunglah pada rezeki aku,aku akan usaha untuk mendapatkannya,,

sape yg ada dslr tu,untung ler,,haha,,setiap gamba yang aku ade semuanya edit,kalau original jgn haraplah korg tengok akan cantek,,burokk ~ so,edit dulu sebelum uplosd,,haha~ 
nak tengok lagi gamba2 yg aku tangkap ? jom~


keterangan sama macam kat atas yer...




hmm,,dah la,,kempunan ni ~ bile2 aku boleh dapat ?? arghhh,,,
haha,,setakat tu jelah,kalau suke like yer ? nanti aku edot pic korg plak,,haha ~

DSLR oh dslr ~ i wanna be a photographer ~ pray for me...





2 comments:

Ahmad Ismi said...

stress bila tgk budak2 skung dah dok pakai Dslr...ygsy masih lum ada peluang..insyaALLAH dah kerja boleh dptkan ^^

syapik naser said...

@Ahmad IsmiHMM,,TU LA PASAL ~ CEMBURU JUGAK,,HAHAH~ haah,insyaallah,,dah kerje nanti dpt gaji terus beli,,huhu