tawaran pergi kursus..


kali ini balik kepada penggunaan kata ganti nama syapik okey..
tatkala datang je blog buruk syapik ni mesti tengok gambar syapik kan? tak kira la korang suke ke tak..yang penting nak masuk jugak,,bukan niat hati nak menunjuk2,tapi ini jugak salah satu seni yang boleh kita praktikkan,,kalau kat facebook tu,tak sah kalau gambar dp tak edit kan,so kalau syapik tunjuk2 gamba syapik ni,tak mungkin sama sekali korg buleh dapat idea macamane nak edit kan,,

sebenarnya bukan itu yang syapik nak bincangkan,kat atas tu hanya pembuka bicara saje,memandangkan dah lama tak update kan,,so tak kesah la kan nak mengayat bnyak mane pon kan,,huk2,,habuk memang penuh kat bahagian tempat nak tulis entry ni,,bnyak tak terkata,,serang balik asma syapik yang sudah sekian lama tak datang ni..haishh,,,habuk tak habuk,tetap jugak nak story2 kat korang semua..

dah tengok kan tajuk kat atas,,kali ni syapik dapat tawaran pergi ke kursus unit beruniform,,pada mulanya bukan syapik sebenarnya org yang layak pergi ke kursus tersebut,tapi disebabkan mulut syapik yang tak tahu malu ni tetibe je keluar ayat macam ni " alah cikgu,asyik2 diorang je dapat,kami ni mentang2 la kelas bawahan#sedih.." tup tap,masin pulak mulut syapik ni,tetibe je cikgu tukar org,tak jadi nak ambik budak yang betul2 nama dia yang kene pilih tu,,,wahh,,,kan masin mulut ni,,jangan main2..hik3...

okey,,sebenarnya kursus ni belum berlangsung lagi,tapi sesaje je nak cerita2 kat korang persiapan syapik nak kesana,,pergi nya hari rabu ni sampai lah hari jumaat..lame tak ? tak kann....kursus ni berlangsung selama..


jer,,tak lame mane pon,,,tapi mintak2 la seronok,,kalau tak seronok tengah tu jugak syapik lari dari tempat tu,,jgn harap la nak duduk lame2 kat situ...so,,harapannya harap2 lah the best sangat,sangat,sangat,sangat~ kan dah bnyak sangat tu,,,haha#sekarang ni mood tengah godek2 senarai ape yang perlu dibawa..


yang sakit hatinya enfon tak buleh bawak ? makk aii,,gillo,#maki hamun sehabis baik ni..agak la pakcik makcik,,knape tak buleh bawak,,kot2 tetibe nakmkirim makanan kat mak bapak nanti macamane ?ayat berani mati..knape tak buleh bawak ? itu la persoalannya,,tapi aku kesah ape,,,aku nak bawak ~ buuuuuu....

kalau dah bawak tu pandai2 la jage kan,,orang tak bagi bawak,,awok nak bawak,so kene la tanggung segala-galanya..so,harap2 lah tertanggung,,kalau tak tertanggung jangan nak menyesal tak bernada sudah lah..MENYESAL PON ADA NADA KO ?? okey lah rasenye,,setakat itu jelah rasenye,sebab rancangan tv VOKAL BUKAN SEKADAR RUPA ni telah menarek perhatian syapiik~ so,terpakse lah menarek diri untuk tulis entry merepek2 malam ni...so,setakat ni jelah yaa,,,bye2..muahhh~

besok kakak n abang2 spm exam kan ? gud luck ye dearest brother and sister sekalian ~ bye2 lagi sekali..


2 comments:

cerita best said...

wouuuuuuuuuuuuu cun gla blog nie muka cm penah pukul org 1000 kli tapi blog punya la cun hahaha pakjoe gurau2 aja

syapik naser said...

@cerita best haha,,ganas gitu,,muko je,,jyeah ~ nanti syapik bantai pak joe pulak,,huhu..okey3