lamenye aku tak update !


assalamualaikum komee !! 
lamenye rase tak update entry kat blog ni kan,,aku pon pelik,tak tahu lah knape,,kadang2 exited je memanjang nak update entry,kadang2 malas,,bertukar2 mood aku kali ni ~ why ? i dont know why ! haha....

haaaa,,sebelum aku terlupa,,aku nak mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua umat2 islam tersayang diluar sana yer...
bawah ni banner khas untuk korg2 semua,...


ikhlas  dari saye ye..
hemm,,okey ~ korang tak keluar ke ari ni ? jalan2 umah sedare ? aku tak pon,,duduk rumah jelah,,tadi aku pegi sekolah adik aku je kejap ngan family aku,,sekolah dye ade buat majlis korban,,12 ekor lembu,,aku ade la capture siket gamba,,so, jom tengok..



ni je,,sebenarnya bnyak lagi,tapi dua gambar tu je aku edit ~ tak cantek lah kalau tak edit kan ~ haha... sebenarnya tak tahu nak tulis ape dah ni ? idea pliss...btw,aku sekarang ni not in blogging mood taw,,kekadang je aku update..ikot mood yang ade,,harap2 korg still lah datang sini yer....jgn la kalau aku tak update korg tak datang sini,,arap2 lah traffic still berjalan walaupon tak de entry baru..bace je yg lepas2 tu,,haha...


aku dengan qaseh ! suke3...


aku ? k fine,tak ensem,,haha,,tak mengharap pon ensem semua tu,anugerah tuhan la katekan,,,haaa,,,baru aku ingat,korg nak tengok tak model kenit qaseh qalisya aku tu,,semalam dye tetibe je pose style baru..comel je,,hik3
tengok bawah ni..


qaseh dengan ibu dye...



haaa,,ni la dye,,,haha..~ ape lah qaseh ni..

raye haji tahun ni kakak n adek aku tak balik,so memang sunyi lah rumah ni,,,tapikan,kalau raye haji boleh ke kita ziarah2 org macam raye eid ritu ? boleh ke ? hmm,,kalau boleh pon,aku tak nak lah jalan2 umah org,segan le..
tak de idea dah ni nak tulis ape,,so berhenti setakat ini je lah ye,,salam raya haji untuk semua,,..
daaaaa...



ready untuk makan sup daging ari ni ! slurrrpp ~ 

No comments: