tolong !


hey2,entry pendek,,sape boleh bagi tahu ,macamane nak buat macam kat dalam gambar bawah ni ?? tolong plissssss~ bnyak kali dah cari,but still tak jumpe lagi ! sedih ! so,sape yang ade tutorial macamane nak buat ni bagi la tahu eh ,, kalau tak de tutorial pon,bagi tahu jer ! komen2 yer,,pliss~

credit to abg azrin

harap2 ade lah orang yang nak tolong ! sebab dah bnyak tempat aku cari dah !! lagipon kalau nak cari kat google aku tak tahu nak type ape,,haha ~ so,,sape boleh tolong,kite kongsi2 yer !


No comments: