today#



huhu~ abeh pon jawab soalan math tadi ! alhamdulillah aku boleh menjawabnye ! tapi kertas satu tak sempat !! dah last2 tu aku tibai sajaa,, mane la tahu kan,kot2 aku tibai tu betul ! time aku tibai tu kan,mulut aku tak berenti2 cakap BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM,,moga2 ape yang aku tibai tu betul,kalau tak semua pon,sikit pon jadi lah kan,so,korang ikotlah tips aku ni yer,bukan ape,mase dah tak de,bukannye kite sengaje nak tibai kan,tapi,nasihat aku,janganlah buat macam ni selalu yer,lebih2 lagi kalau time peperiksaan awam,korang study lah baik2 , practice mase,,jgn sampai dah nak abeh mase korang baru la hegeh2 nak buat number yg sepatutnya korang buat,kalau macam tu,usahkan tibai,tembak gune mchine gun abeh lah...wehh,,GELABAH WEH kalau macam tu,,jangan...aku tak alami lagi,tapi tadi aku alaminya,aku menggeltar kot sebab takut tak sempat nak buat ! grrrrr....

minggu depan tak de exam,,hari jumaat minggu depan sambung ! sekolah kami cuti deepavali hari selase n rabu,isnin tu sekolah,tapi mesti ramai tak nak datang,khamis pon same,sebok nak nyambut sekali ! usohler,,haha~ so,aku tak tahu la nak sekolah ke tak nak,cadang nak datang,sebab mesti cikgu nak bagi paper exam kan,,dah berape hari berlalu,takkan tak abeh rait lagi kan,humm,,arap2 markah aku tinggi2 lah semuanya,,walaupon usaha aku tak semaksima yang mungkin,tapi aku yakin yang aku tetape boleh dapat markah yang tinggi ~~ 

okey loo,,setakat tu jela kot untuk hari ni,besok holiday,nak ress ~ bye2...


nak promot muke sebentar#


tangkap gambar ni sebelum pegi sembahyang jumaat tadi,haha#


No comments: