speaking english kat rumah ~


crushh exam today ~ paper fizik yang agak membunuh ! susah giler ~ tapi boleh la buat ! alhamdulillah ! ade soalan yang aku yakin boleh buat ! tapi,ade jugak yang aku tak yakin ! sebab ape ? sebab susah ! tak pe la,,segalanya aku berserah kat tuhan saje,yang penting aku dah berusaha ~ okeh,yang itu kite tolak ke tepi ! yang aku nak cerita neh pasai tajuk kat atas tu ! sejak kakk aku yang sulung ni balik semalam,semua pakat speaking,nak tahu kenape ? sebabnye kakak aku ade bawah balik 2 orang anak jagaannye dary kl ! budak ni orang philiphina,kakak aku duduk kat kl jage diorang la,,mak bapak diorang tak der,pegi oversea,so kakak aku pon bawak la balik sini ! comel,dua2 comel ! kalau nak bercakap ngan dyorang,speaking english la ! sape yang tak pass english memang kene diam saje lah ! haha ~ aku tengok diorang ni comel saje ! seronok tengoknye ~ happy je diorang datang umah aku neh ! macam2 gelagat aku tengok ! biase la ,,budak2 kan ! nak tengok gamba diorang ? tengok bawah ni ~

]
time neh diorang main jer !


comel kan ?? haha ~



okey la,rasenye tu je ! malam karang tak nak online ! nak study malam kang ! besok exam add math n kimia plak ! gile betol la,,harap2 boleh buat ! aminn !

doakan aku yer supaya boleh jawab soalan tu besok ! 




4 comments:

shiema sufian said...

comel je semua gambar :D
429th :D

syapik naser said...

@shiema sufian hahah ! kan3,,,comel je kan !!!

ieyza afieyna said...

comel2.. :)


gudluck exam..

addmath form 4 senang je..

syapik naser said...

@ieyza afieynahuhu,,taw tak peh ! hmmm ~ terima kaseh kak ieyza ! memang lar senng ! tapi kalau tak bnyak latihan memang ler senang ! kan? jaja