post malam2 gambar kakak aku


malam2 cenggini aku tak tidoo lagi !! mane idak nye,besokkan cuty,so,kite enjoy la arini ! hihok~ ary ni kakak aku yg ketiga balik rumah..,so aku gune le laptop dye,huhu,nak gune netbook lembab,sebab dah berat ! bermacam2 jenis khazanah ade dalam tu,,gune laptop ni laju sikit ! 
dah boring2 tu tadi,try ler edit gamba kakak aku ni,aku cilok gamba dye,then aku edit ! jom tengok..


















humm,,bnyak tu je !! tak sempat nak edit banyak2 !! gamba qaseh ade,gamba abg shah ade,aku tengah tak de keje la katekan ,,so,nak jalan2 lagi la,,bye3

No comments: