post hangat !#jom baca..

my family dari kiri,syaqel(number5),,nurul hafiza(number2),dyana(sulung),hashima(number 3),me(yang keempat)


 ello,besok sekolah lah,,tak tahu la nak sekolah ke tak nak,,,sebab kawan aku ramai tak datang sekolah besok,,diorang malas katenye,,aku pon konpius jugak sekarang ni,,kalau datang sekolah besok,dapat belajar,tapi belajar dalam keadaan yang sunyi sepi lah tanpa kawan gosip aku,kalat tak datang,,belajar tak dapat,just duduk kat rumah ini saja lah,,hmm,,so sekarang ni nak sekolah kaa tak nak ?? tunggu lah sembahyang istikharah malam karang#merepek..

harini aku tak buat ape pon,tak pegi mane pon,ngadap lappy ni jelah sampai sekarang,time makan,sembahyang,mandi je aku stop kejap,,aku sekarang ni memang gile online,kalau tak online sekejap mesti teringat2,,korang taw ke aku ngadap lappy ni lame2 buat ape,,haaa,,sebenarnya aku try coding2 baru lah,,hasilnya aku gunakan untuk blog aku,,tapi,,coding2 ni semua aku selidik pon korang2 pon dah taw,saje2 taknak usaha cari sendiri,,try sendiri lagi bagus kan,betol tak ? hmm,,

nanti deepavali tak sekolah ! yeayyy,,tak sabar nak nyambut deepavali bersama,huhu! dasar penyebok kan aku ni,,heyy2,tak kuasa lah aku nak nyambut sama,,,dengar2 macam gitu sudah,buat ape sambut,sebok je,,walaupon kite ni satu malaysia kan,tapi agak2 ah,takkan itu pon kite mau sambut,,itu kan perayaan agama diorang,tak baik taw,,nanti boleh terikut2 pulak nanti,kite ni islam,,ingatt !!!

sejak beberapa hari ni,asyik ujan je kan ? pelik kan,,apelaa kenenye,kuasa tuhan,kita tak boleh nak ubah,mungkin ade hikmah disebaliknya,,untunglah jugak malaysia ni,tak selalu panas,dan tak selalu sejuk,suam2 gitu je,kan3,,kalaulah kita jadi macam negara yg kering sentiasa tu,tak penah nak ujan,,bukan nikat yang dapat,tapi sakit yang kita dapat,,kalau hujan,boleh mendatangkan sumber air,kalau tak ujan boleh jemur kain selalu,,cepat sikit kering,,haha,,betol tak ? betol la kan,,haaaa,,tu la,malaysia ni memang bumi bertuah lah sesangat,so,we must proud to be malaysian ~ yeah !

apesal rajen pulak nak mengupdate panjang2 ni kan ?? pelik tak ?? kalau tak pelik diam,,saje2 je mahu update cenggini,tak buleh ?? hmmm,,korang ade nampak sedikit perubahan tak kat blog ni ? ade kan ?? tak banyak pon nak ubah,malas lah ! rasenye dah okey dah pon inspirasi dua colour,antara oren dengan pink ni,,korang2,korang de rase pelik tak n rase tertanya2 tak kenape aku suka warna pink ni ? bak kata abg wan hazel,,dye pon suke warna pink,,dye kate,warna pink ni Warna hanya satu corak yang mewarna pemikiran agar segala gala nya baik baik saja...

betul la kan ape dye kate,pendirian aku ngan dye pon same jugak,,jangan anggap warna pink tu untuk perempuan saje lah,,tuhan cipta warna ni untuk perempuan je ke ? ape ? korang nak kate lelaki yang pakai warne pink ni lelaki lembut ? no3,,jgn la anggap macam tu,,anggapan korang semua salah,,pikir2 lah balik yer..okey lah,setakat itu saje lah entry panjang untuk kali ini ! sekian,,wassalam...


comel kan kanak2 kat atas ni,,namenye yg kiri tu qaseh,yang baju merah tu en,en,,budak philiphina,kakak aku yg sulung tu jage,,tapi sekarang tak dah,#aku miss gile sesangat,,kalau nak cakap ngan dye speaking yer..

jangan cakap bende yang salah kalau belum disiasat !! ingat,perkara sebegini boleh mengundang fitnah !

No comments: