netbook saya terbakar


hey,kali ni rase rajen plak nak mengupdate..nak study tak tahu lah rase berat sangat,hah,dah bace kan tajuk entry kali ni,jangan risau,netbook aku terbakar tu bukan maksudnya netbook aku ni terbakar betol2.yang aku nak cakap kat sini,aku dah ubah theme netbook aku ni kearah yang lebih merah dan menyala warnanya,nak tengok ? jom2,.









semuanya merah kan ? so,korang2 jgn terkejut sudah ! sebelum ni wrna hitam ! huhu~ semua aku tukar ! so,now aku happy ! k lah,tu je kali ni,..bye..

malas dah nak tulis panjang2 sebab tension exam yang bakal dihadapi besok ! chemistry !

No comments: