mind-mapping subjek sejarah - KPTM s.iskandar


waa,,ari ni best sangat ! tak tahu la knape ! eh2,mane oleh tak tahu,,tahu3,,sebabnye tadi aku pergi seminar mind-mapping subjek sejarah di KPTM seri iskandar !! tahu ke ape bende tuu ?? maksudnya macam seminar lah ! penat sesangat ! nak update ini blog pon macam tak semangat je,bayagkan la ! dari pukul 8 pagi sampai la pukul 5 petang ! sape tak penat ! dah la lame ! walupon penat,tapi best ! dapat jumpe ramai kawan baru dri sekolah2 lain ! ade lapan sekolah menyertai seminar tu ! lebih kurang 300 orang lebih jugak la ! buat kat dewan KPTM  tu,,ramai gile !! time rest pulak pegi kantin diorang,makk oii ! ramai gile manusia !! fening# macamane la aku time kat universiti nanti kan ? bayangkan ....haha#
hmm,,lupekan ! dah2 , tak yah cite pasai tu dah !!jap2,korang2,,nak pegi holiday dengan harga yang murah tak,,meh klik sini,harga tambang muraa ! sape yang rajin bejalan tu,boleh la tempah tiket holiday awal2,,jom3#
hmm,,tak tahu nak tulis ape sebenarnye neh,besok,,,macam biase,sekoalh ! agak malas rasenye !! nape la sekolah tak buat 3 kali je seminggu ? haha~kan best ! nak kene study lagi,sebab minggu depan final exam ! agak menggigil jugak lah ! tapi,nak buat macamane,rempuh je lah !! go,go,go !!!

hmm,,rase macam nak minum miloo la,,milo sekarang neh dah mahal kan ? pelik ~ mentang2 la sedap ! k lah,,disebabkan milo ni mahal,tak jadi aku nak minum ! haha ~ k lah,caww dulu ! bye2

besok tak nak sekolah boleh ?

No comments: