jalan2 di gunung lang


seharian tadi aku ngan family kat gunung lang ! saje bawak adik jalan2 kat situ,.adik aku outing arini..
best jugak lah kat tempat situ,sesuai ler untuk sape2 yang nak tangkap2 gambar kat situ,memang sesuai sangatlah rasenye ! tadi aku pegi pon ade pengantin buat photoshoot.time aku datang ade satu pasangan,time aku balik pon ade pasangan lagi yang datang ! ade jugak yg datang ngan group diorang untuk buat photoshoot kat situ,aku pon ape lagi,shoot2 lah jugak,,jom tengok gamba !


time dalam kereta,bersama experia kakak aku...wink3


qaseh dengan tabiat dia...susah3



kakak aku !


kakak and adik aku ..


aku bersama kaseh



























my family ~

 




tu jelah kot..harini happy sesangat rasenye,,,dapat keluar ngan family,jalan2 ngan diorang ~ last year ni kami rancang nak jenjalan kat GENTING HIGHLAND pulak,yeah ! harap2 jadi,impian aku nak ke genting akhirnya maybe menjadi kenyataan..yehaaa

aku tangkp gambar semua ni gune DIGITAL CAMERA sahaja yer,no DSLR~sob3

No comments: