freebis cute single doodle


pagi2 ni bangun terus bukak lappy ni sebab nak buat freebies lagi !! wahh,,excited giler sebab menjadi ! uhu,,malas lah nak bercakap lebar2 lagi,,nak terus bagi je sebab tak sabar nak tengok reaksi korang,,haha..okey la,jom ambik !









sape nak ambik ! dipersilakan ! memang khas untuk korang pon semua ni !! k lah,nak buat doodle lagi sambil makan ayam A1..Huhu

kalau nak ambik,kalau boleh bagi tahu yer !

17 comments:

shiema sufian said...

comel sangat.

p/s: awak, shiema nak request tutorial navbar yg baru tuh. yg mcm awk berwarna pink tuh :)

syapik naser said...

@shiema sufianokey,insyaallah nanti syapik buat ok !

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

wahhh ! dah banyak sangat perubahan dalam blog syapik ! macam masuk taman bungaa tauu ! wahh , tenang nyaaa :D and doodle juga dah semakin maju dari kak unaa ! ngee :D good luck dearr ! kak una pun rindu kamu jugakk :D heyy , status tuh gilee cutee ! kak una sukaa tengokkk :D

syapik naser said...

@♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ wahhh,,tak sangka kak una rindu syapik jugak,,hooho~ taman bunga ?? ade bau bunga tak ? huhu..thanks kak una,,ini pon syapik follow tuto kak una lah semua ni,kalau tak,takkan jadi sebegini,ye dah..status tu ? nanti syapik wat tutorial nak ? hihi~

budak kemetot said...

auwww <3 bolehh jugakk ! ade2 bau bunga-bunga yang wangiee!! hee :D

By Syahidaa said...

amboi cun lah? ambik tauu Thanks.

syapik naser said...

@budak kemetot huhu,,bunge ape tu ?? hidung syapik sumbat sikit,setahun dah sumbat nye,terpakse tempuh jugak walaupon sumbat ! kahkahkah#tak senonoh ...huhu

syapik naser said...

@By Syahidaa okey ! dipersilakan ~

syapik naser said...

@By Syahidaa okey ! dipersilakan ~

Ain Zuhairi said...

Ain ambil satu. Sila la singgah ye..

syapik naser said...

@Ain Zuhairi okey ain !! dtg2 sini slalu yer..

DoodleLicious said...

comel..hihi

syapik naser said...

@DoodleLicious thanks,,tapi doodle awak lagi comel ~

diela yunyun said...

kitaa amek 1...tengs

diela yunyun said...

kitaa amek 1...tengs

syapik naser said...

@diela yunyunokey diela !!!! huhu

nurhaziqah_ikah said...

ambil ya.. so sweet