freebies doodle cute ! huhu#,,


hello,act aku tengah exited gile nak bagi freebies kat korang ni,,baru je buat ni,,fresh lagi taw ! #serious..tak pecaye ? hemm,,lantak korg lah !! aku buat ni special untuk korang taw,,follower2 aku especially..hhuhu~ kalau dah ambik ni komen sikit taw !! i need your comment,,,supaya aku boleh improve skills aku..


haaa,,,somel tak ?? somel kan ,,kih3,..jadi jugak doodle aku kali ni !! biasa lah,,dah menggeletar balik la time melukis doodle ni !! huhu,,sape nak ambik bagi tahu taw,,sian lah kat aku yg penat2 buat bende ni semua untuk korang,,boleh yer,,sape yg pakai ambik macam tu je,tak buleh kate ape lah,,akhirat jumpe ! daaa...

28 comments:

KKwangie ♥ said...

Wowww,damn nice.You're such an awesome doodler :D

syapik naser said...

@KKwangie ♥haha,,thanks kk ! huhu

nurul nabila bt medan said...

cumel ler~ ^^

SANDRA AZWAN said...

cun!

syapik naser said...

@nurul nabila bt medan huhu,,thnks !!

syapik naser said...

@SANDRA AZWAN thanks !

Nurulhuda Zaharni said...

alamak. comei giler la. warna dia tu cantiknyerr

syapik naser said...

@Nurulhuda Zaharni alamak !!! haha,,,soft2 gitu je warnanya kan ! huhu

By Syahidaa said...

serious cun! Take Thanks,

syapik naser said...

@By Syahidaa haha,,,ambik lah ! tak marah pong ~

DoodleLicious said...

macam dudel kat tumblr, suker la

syapik naser said...

@DoodleLicious huuuuuuuu,,,yeke ??? thanks ~

ciecie ! said...

awesome nye nad amekk aww .

syapik naser said...

@ciecie ! okey nad !!

syapik naser said...

@ciecie ! okey nad !!

Leeya Hezlin said...

cun..comel..nice..akak ambil ya..
tapi tak tau mau buat apa..
tq syapik.. :):)

syapik naser said...

@Leeya Hezlin haha,,,,,okey2 ! thanks akak,nanti letak kat header ~ hehe

balkis arshilla said...

ambil satu ya . :D

Nur Aisyah Zainuddin said...

amdik satu,ehh
doodle smua lawa-lawa :))

Nur Aisyah Zainuddin said...

ambk satu erk
doodle smua lawalawa :))

Tyikhya Sharfyikha said...

ambik,,

Grace Gositin said...

ambik satu :D

Nisa Single said...

nak copek boleh???

ツainjalutツ said...

comel :D saya ambl ye :

Nurdalila Syafiqah said...

nice doodle,,,sy ambik tau,,,THANKS ^_____^

Nurdalila Syafiqah said...

nice doodle,,,sy ambik tau,,,THANKS ^_____^

Ain Farhana Bt Rozi said...

comel .. sy ambk k

Diya Sesame said...

diya ambik buat header