free simple header


oke,tadi buat tutorial,kali ni nak bagi freebies pulak,sape nak ambik saje yer..
korang selalu ambik free header macamane eh ?? kalau aku,aku buat macam ni,mai aku tunjukkan..

first,korang pegi kat header free tu..
lepas tu korang right klik n copy image url..

langkah seterusnya,korang pegi kat tempat nak letak header tu , then korang copy kat kawasan yang macam dalam gambar ni..

paste kan kat dalam kotak tu taw..then,tunggu sebentar dye akan loading macam gamba bawah ni

berape saat lepas tu,keluarlah gamba header tu..

okey,,,jom ambik header free...jom3






untuk lebih mudah,ikut la tutorial atas tadi eh,,kalau nak ambik bagi tahu taw,,size header ni 890px...sesuai untuk washed denim..k lah,,kalau ade mase komen lah sikit yer..bye2