edit anis blog



haluuu,ape kabaq ? okey na,,aku petang2 ni baru la nak online,tadi pegi umah sepupu,sebab diorang balik sini,lame tak jumpe kan,,hmm~ semalam aku baik hati le sangat la edit anis punye blog,hasilnya korang tengok la eh ~ lepas tu komen2 sikit yuer,okey ke tidak terpulang lah korang nak kate ape..aku kalau boleh akan perbaiki ape yang kurang...
korang nak aku editkan blog korang tak ?? cadangnye nak bukak tempahan,tapi aku tak konfident loo,,nanti aku pikir2kan balik yer....


besok sekolah,,,besok jugak exam bahasa melayu ~ legaaa,,harap2 boleh buat ! support me okey !!
tempahann aku pon tak sempat buat agy ...aduhh ~ naye2...
jom follow makcik anis..

10 comments:

RynAsri said...

Wowwwwwwwwwwwww !

syapik naser said...

@RynAsri why ?? haha~

RynAsri said...

Awesomeeee sangat blog tuu syapik . Pndai edit :) 10 marks !

puteri anis said...

thanks pakcik ! puas hati sangat ! comelgilaagilaaaaa !

ieyza afieyna said...

comel anis ni kan.. hee

ade ape2 ke korang ? hee

DoodleLicious said...

Haiii..dah lama sy tak jengah blog kamu..hihi

syapik naser said...

@RynAsri hha,,thanks yer ! sesaje je tuu ~

syapik naser said...

@puteri anis sama2 cuu ~ haha,,,

syapik naser said...

@ieyza afieynaingatkan kak ieyza nak cakap syapik ! huhu~ baru nak perasan !! kawan je la kak ieyza ! tak lebih pon ! haha

syapik naser said...

@DoodleLicioushai2 jgak..lame tak jnguk kan !