CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA


hermm,suram je ary ni kan ! tak pnas,tak sejuk#kat umah aku jela,korang tak tahu lah pulak ! hihik~,hah,okey ..kali ni aku nak join contest lah !! wah,,dah lame tak join contest ni kan,asek update entry je,,contest lebuh kemane dah,dah belambak dah rasenye contest yg aku kene tag,tapi aku ambik tak peduli je,haha,,bukan ape,malas lah ! hoho~ sekarang ni tetibe pulak rase rajen nak join,,tengok lah ape tajuknye,,BLOGKU MENAWAN,,haishh,menawan sesangat ke blog aku ni,disebabkan aku rase ade la dikategorikan sebagai menawan,so aku poin meringankan lah jari aku yg kontot ni untuk terus join dengan sekali klik je dah terpikat denga contest ni,,lol~ maleh dah cakap panjang,jom ikot venue yg disuruh..jom3....

contest ni dianjurkan oleh : miss universe malaysia#

banner contest yg cun melecun#
kalau nak join contest klik banner terros..

hadiahnya..
FIRST PRIZE : RM30 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
SECOND PRIZE : RM10 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)

ciri-ciri blog..
Blog yang simple dan tidak lambat loading. 

hemmm,,,rasenye blog aku ni tak lambat loading kot,sebab baru je timbang berat blog ni ,hasilnya,,blog aku ni tak dikategorikan sebagai obesiti,,lol~

Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.

 rasenye blog aku ni tak bnyak widget,tapi bnyak bloglist.hehe,,tujuannye senang lah kalau aku nak blogwalking blog2 best kan,,one klik saja..

Owner blog yang mesra dan ceria like we all, haha.

 hah,mesti lah ceria,,aku sayangg sama korang !! haha,,ceria tak# wink3

Header yang membuatkan kami boleh tertawan.

 header yang boleh bagi tertawan,,hamboih !! tertawan macamane tu ?? nak tengok bnyak lagi header tak ?? klik album 1 dan album 2..mintak2 lah terikat .huhu~

Blog yang kreatf design.

 kreatif ke blog aku ni ?? rasenye okey je,,aku pon tak tahu nak bagi kratif macamane lagi ! rasenye dah  cukup le ni..kan3..

okey,,tu le serba sikit ulasan tentang sape yg join contest,,tuan tanah tak mintak pon ulasan semua tu,aku je sebok2 buat,#rajen sikit kalau nak menang..huhu..
tarekh tutup lama lagi KONTES INI BERMULA DARI 24 OKTOBER 2011 HINGGA 1 DISEMBER 2011. ,so ade masa lagi untuk korang join..

sekarang ni nak tag kat kak ieyza afieyna cute dan faqihahhusni..harap diorang join yer...
maka,,dengan ini,,aku ingin melabuhkan tirai untuk contest ini,,moga2 ade rezeki berpihak kepada aku kali ini..bye2,daaa..

doa2kan aku supaya boleh menang contest ni yer,nanti kite bagi freebies lagi,,#bodek


8 comments:

SpidermanHere said...

Hye tuan blog yang comey lote. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)


#HAHA! Sweet entry. Lah, I'm not Miss Universe, tak layak pung xD

syapik naser said...

@SpidermanHere hye,,haha..comey ke ?? idak pong..hmmm,,,okey,,welcome2..boleh la,,layak jadi miss universe..huhu

PCL said...

salam singgah..gud luck blog idaman kalbu...yes, mmg ada menawannya ttg blog anda ni...

syapik naser said...

@PCL huhu,,thankyou bro,,doakan boleh menang yer ! thanks bebanyak !!! <3 <3

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Sila check penyertaan anda di sini : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/senarai-contestant-blogku-menawan-kalbu.html. #Kalau takda dalam list, please inform.


Hadiah juga telah di-updated. Ada tempat ketiga. Boleh tengok kat sini untuk melihat perubahan :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askar.html

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Sila check penyertaan anda di sini : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/senarai-contestant-blogku-menawan-kalbu.html. #Kalau takda dalam list, please inform.


Hadiah juga telah di-updated. Ada tempat ketiga. Boleh tengok kat sini untuk melihat perubahan :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askar.html

syapik naser said...

@SpidermanHereokey,nanti syapik cek okey !

SpidermanHere said...

Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D