blog yang aku akan terjah kalau aku online


kali ni ! aku nak bagi tahu kat korang,blog mane yang aku akan terjah kalau aku online !! blog2 semua ni memang aku suke sangat pergi !! tak taw la knape,mate ni nak je pegi kat blog diorang !! yang aku boleh simpulkan kat sini bahawa,blog diorang ni

 blog diorang cantik
 aku suke bace entry diorang
 banyak tutorial
 bnyak freebies
 entry yang sesuai dengan peredaran zaman
 blog diorang superbbbbbb~

okey,nak tahu siap blog yang aku maksudkan tu ?? 

 abg wan hazel

 kak una

 nazihah

 she is gee

 kak ieyza

 kak rock(tikah)

 anis

 lettha

 kak lyssa

 hah,bnyak itu jelah rasenye !!

ape yang istimewanya 
aku hafal link blog diorang 
setiap kali online,blog diorang yang aku tuju 
walupon tak de entry baru 

 memang aku suke gile dengan blog diorang
 blog diorang la menjadi idol aku sekarangg ni
 blog yang tersenarai jangan la sedih ye
 aku akan tetap lawat blog korang
 tak semstinya blog korang tu aku tak datang

 okey la,tu je setakat neh !! gud luck eh blog2 yang tersenarai kat atas tu !!
 cayok2 dalam dunia blog !

muhamad nursyafiq korang 







14 comments:

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

thank you so muchh ayapik :))
kak una pun salu lawat blog syapik ^^
suka tengok perubahan blog syapik :)
hehehe :d
thank you so muchhhh ^^

Lettha said...

Thanks Syafiq :D :')

syapik naser said...

@♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ SAME2 KAK UNA !!! HAPPY BERBLOGGING YAA ! lepas spm jangan lupe dekat sapik ! huhu

syapik naser said...

@Lettha same2 lettha !!! happy berblogging !! blog mu di hatiku ! hha~

Mambang Terbang said...

ade statement silap tu.... "blog yg tersenarai jangan sedih ye" eekkekee..."blog yg x tersenarai sepatutnya kan :)" ekekekee...

http://violencexx.blogspot.com

syapik naser said...

@Mambang Terbang haha,,syapik taw ! silap2 ! maleh nak edit balik !! kih3,,,tak mau gelak ! huhu

Mambang Terbang said...

@syapik naser hehee....happy blogging syapiq :)


http://networkedblogs.com/nRLL2

syapik naser said...

@Mambang Terbang okey pakcik mambang ! haha~happy blogging too ~

ieyza afieyna said...

eh, blog kak ieyza pun ada. ?
hee.. thanx syafiq.. suke jugak dtg cnie.. ^^

syapik naser said...

@ieyza afieyna same2 kak ieyza !! blog kak ieyza mesti ade punye !!! takkan miss ! lalala

puteri anis said...

hee , Blog kte pon ade ! sukenye sukenye :D

syapik naser said...

@puteri anis suke lettew ! haha

Wan_hazel said...

blog wan yg pertama..ehehhe..baik punya..tengs taw..terharu lak...blog nie apa kurang nya

syapik naser said...

@Wan_hazel haha,,,blog abg wan superb semart !!! blog neh ape ! huhu~