vintage freebies background 1

Photobucket

hey,,lame dah tak bagi korang freebies kan ??? untuk pengetahuan korg,,aku akan bagi freebies ni kalau kakak aku balik jer,,boleh gune laptop dye,,netbook aku tu kecik,berat,susah siket2 nak tweak2 colour ! takkan nak bagi satu colour je kat korang kan ?? hmm,,,contoh nya,korang boleh tengok gamba ni


itu blog kelas kami taw !!! korang follow la taw,, klik untuk follow
promot kjap ! huhu~
okey2,,cantek kan ?? polka dots pon ade taw,,,aku suke gile background vintage ni !! smart je kan !! 

kalau korg nak ambik,,korang right klik n copy image url taw,,lepas tu paste kat html korang !! jangan ambik buat freebies korg taw,,penat aku ubah2 colour dye..ingat senang ka ??? haishh..










okey2,,cantek tak ???? kalau nak right klik n copy image url taw....huhu~
sape nak ambik tu bagi tahu tawk !!!! lepas ni nak bagi lagi !! huhuhu~~

5 comments:

diena oreo said...

wah cantik nye saye amek 1 tau yg wane ungu..ha boleh x bagi freebies doodle budak perempuan pakai dress rambut ponytail kalau x kesah lah hahha

syapik naser said...

@diena oreo rambut ponytail tu macamane eh ??? haha,,mane tahu sangat fesyen2 perempuan ni,,kalau boleh bagi tahu contoh gambarnye boleh la...

Lieya said...

amek satu ea . thanks :)

syapik naser said...

@Lieya okey ~

Cinta hazanis said...

comelnya.:)