try melukis vector kak lyssa

Photobucket

hello,,vector ?? ape tu ?? ntah,,,syapik pon tak tahu sangat la ape bendenye tu,,tapi taw la siket2 !! so,,kali ni pertama kali kot try melukis vector !! modelnye kak lyssa !! sape tak kenal kak lyssa kan ?? mesti la semua kenal !! kak lyssa senang siket nak lukis !! tapi,kalau ade cacat cela siket2 kak lyssa jangan marah yer !! haha ~ jgn gelak taww !! hoho~

sorry jugak sebab curi2 gamba kak lyssa dalam facebook kak lyssa !!

syapik nak melukis vector kak lyssa gambar kak lyssa yang ini


hasilnya tak de sebijik macam ni ~

dan hasilnya,,jeng3
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 adohh,,penatnya,,smbung siket lagi !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..ni lah hasilnya ~


okey ke kak lyssa !! syapik harap kak lyssa suke lah yer ! ikhlas buat ni,,,lagipon kak lyssa lah model vector pertama syapik ! huhu,,lagipon kak lyssa cantek ! mane lah  tahu kot silap siket nanti kak lyssa marah kan !! harap2 dak la marah yer !! first trial ni !! huihu~untuk mengisi masa lapang !!

okey lah,,tu jelah kali ini yer !
wassalam !!


9 comments:

Lyssa Faizureen said...

wahahh! comel saangat lah nihh dear .. akk pun tak reti buat menatangg vector nihh ?? cecehh . akk model pertama erkk ? sangatt teruja nihh . heee . cubaan yang bgus tuh dikk ! Akk suka :)

syapik naser said...

@Lyssa Faizureenhah ?? haha,,thanks2 akak !! haah,,akak lha model pertama ! sebelum ni tak penah2 nak melukis vector bagai ni !! hmm,,terima kaseh ye kak lyssa sebab sudi terima dengan seadanya yer !!! lepas ni ade mase syapik buat agy yer ! huhu~

Lyssa Faizureen said...

hee . boleh bolehh . ecehh . suka lah ! akk tak reti nakk buat bnda nihh . hikhik . tak de masa nak blaja buat bnda nih lagii . hik3~

syapik naser said...

@Lyssa Faizureenhuhu,,suke2 !! syapik pon bukan rety sangat pon nak buat sume ni ! tapi,,belaja siket2 n menjadi plak ! hadoii,,haha~~ buat ni pon sebb nak try je,tup2,menjadi plak walaupon tak sebijik ! haha~

cute secret said...

waaa ! nice try ! btw bt0l ka ini 1st tyme ? manyak cntek meyh ! jelez seyh !

syapik naser said...

@cute secretbetoll !! sumpah ! ini lah pertama kali lukis vector ni ! hoho~thankyou yer !

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Cantiknya doodles yang you lukis untuk Lyssaaaa . Sebiji mcm Lyssa even orang buta pun tahu yg ni lyssa hihi :)

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Cantiknya doodles yang you lukis untuk Lyssaaaa . Sebiji mcm Lyssa even orang buta pun tahu yg ni lyssa hihi :)

syapik naser said...

@CynthiaShin 欣倪♥ haha,,,really ?? hha,,,thanks ~