suka hati dia je nak mengate islam!

Photobucket

hey,,entry bengang selepas membace sebuah page seorang minah ni ! tak tahula islam ke tidak minah tu !! memang sakit hati lah bace post2 kat wall dye tu !! heyy,,knape islam yg menjadi bahan kutukan kamu weh ?? ape masalah kamu nak hina2 islam ni,! kamu tak tahu islam dengan lebih mendalam boleh la kmu kate macam2 !! tu la maksudnya org yg tak penah nak belaja sesuatu,tapi sebaliknya main cakap je,,aku tak tahu la dye ni islam ke tak,,tapi kalau bukan islam pon,knape islam jadi mangsa ! korang tengok la page dye !! memang sakit hati sesangat2 lah !! mintak2 la neraka jahannam duduknya !

ni page betina tu
betina ,, paham betina ?? tak layak panggil betina ni PEREMPUAN ! pelik betol la !! knape dye tak puas aty sangat eh ?? hina sangatkan islam ni ?? susah sangat ke islam ni ! syirik dah dye ni ! memang konfem2 lah neraka duduknya smpai bila2, !  jap2,,kalau bukan islam pon,jgn lah kutuk2 agama lain , agama lain pon ade cakap jgn nak menghina,mengata ,mencaci agama lain,agama kita,agama kita sendiri ! tak payah nak kutuk2 agama lain ! betol tak ?? tak adil macama tu !! korang bace lha dekat page dye tu,,memang dye kutuk habis la tentang agama islam ni,yg peliknya,agama islam je pon,,knape agama lain dye tak nak ngutuk2 macam dye kutuk agama islam tu ?? mesti ade yg tersirat dibaliknya ni !

kalau korg nak komen2 kat page dye tu,korang singgah la 


korang nasihat lah bnyak2 kat dye !! kite dah taw sesuatu keburukan ,kite wajib menasihati org tu , tak kesahlah dye nak dengar ke tak nak,yg penting kite dah nasihat dye kan...

lagi satu,kalau korang rase betol2 tak berpuas haty kan,korang like lah page ni !


klik sini !!!!

like ramai2 yer !! jangan tak like,,islam agama kita,islam mengajar kite,islam lah yg paling mulia di muka bumi ni,,so,kita hanya mampu menasihati kemungkaran ! sebaliknya,allah lah yang akan membalas segala perbuatan dye ! kita ada allah,,kita tak payah takot semua ni ! alllah sentiasa disisi kita !! so,kemungkaran patut,mesti di musnahkan !

nota kaki cekam ; kita sebagai manusia tak kira lah agama ape tak patut lah menghina agama lain !! betol tak,kalau korang islam sejati,,komen2 la pasal BETINA tu dan sekali gus menasihat diri dye yang tak seberape sempurna tu !!

islam adil dah saksama ! allah huakbar ! 



4 comments:

Acik said...

x blh dilayan org camtu ...
silap2 kitapun dp dosa! erkkk! :(

syapik naser said...

@Aciktapi,kalau nak menasihati dye tak pe kan !! hrap2 tak de la umat islam ikot dye ni !

jamalullail said...

hurm..biar jela dia syapik..ini cra dia nk nyesatkan org..dia lg suka org bukak page dia marh2 dia..bt x tau jela..

syapik naser said...

@jamalullail saba jela abg lail kan !