senarai header contest pilihan syapik n keputusan contest !

Photobucket
hello..seriouslay syapik nak kate kat sini !! korang memang the best lah !! rambang mate kot tengok korang punye header !! semuanya kreatif2 belaka taw !! bagus2,,teruskan usaha anda ! btw,ade jugak blog yg menggunakan header yg tak sesuai dengan blog korang tu ! syapik harap korg dapat perbaiki lagi eh !! syapik hanye mampu tegur je !! ambik perhatian eh ! salah satu yg menarek minat org nak datang ke blog korg bukan sekadar entry tapi header jugak memainkan peranan penting jugak !! ingat tu ! jgn pandang remeh !! syapik jugak nak brterima kasih kepada semua yg telah menjoinkan diri tu eh ! lepas ni kalau ade contest masok lagi eh ! haha.. ! di sini adelah beberapa senrai blog yg masok contest syapik tu !! header diorang semua santek2 weh !!! rambang mate tengoknye !!! dibawah ade 38 blog pilihan syapik !! 3 blog akan dipilih oleh syapik untuk menjadi pemenang !!!


hah ! ade tak link blog korg !! please check ! kalau dah cek tu bangge siket eh ! haha,korg tersenarai tu !!
okeh sekarang ni tibalah masenye untuk syapik umumkan pemenagnye yeh !!! huhu..nak taw sape silalah klik sini ye

4 comments:

ceriteraliyana said...

haisshh!! pelik neh..dah join tapi takde dlm list

syapik naser said...

@ceriteraliyanahah,maybe anda tuan blog yg tak leh bukak tu kod !! ade beberape blog yg syapik tak leh bukak ! lepas tanye kat org macamane nak buat,,diorang kate reject je la terus ! soo,,syapik tak leh wt ape la..sory eh !!

Ahmad Ismi said...

Salam.>Wah..terharu T(0o)T...dapat masuk dlm list 38 orang ^^V..tp memang Winners deserve to win...Cantik header diorang.....Tq syafiq...

syapik naser said...

@Ahmad Ismihha,,tahniah eh !!!! same2 !