saya melukis

Photobucket

hallo,,,blogwalking tadi smbil menfollow blog org !! yuhuuu !! tadi kat sekolah dah boleh keluar duit biasiswa ! sukenye ! boleh beli macam2 ! eh2,,mane boleh la,,amanah tu,kene beli bende yang berfaedah je ! jangan beli bende bukan2 ! korg dapat biasiswa ? untungla kan !
eh2,semalam kan,,kat klas,aq boring taw tak ! mase pertama cikgu tak de ! so,dua masa aq kat kelas ,, sangat la boring ! tapi tengah boring tu aq pon melukis ! wahh,,puas aty la jugak ! aq amik lukisan ni dari sebuah komik taw,,aq suke meniru gamba2 kat komik,,tapi tak reti nak lukis original , pelik kan ! serious memang tak reti ! usah la suruh aq lukis gamba kartoon original ! senget benget la mate idung semua tu ! so,,korang nak tengok tak ?? aq dah edit kat photoshop dah ! okey la siket ! sape nak amik dibuat gamba kat header ke ape ke kan,boleh la ambik ! ambik je .. tak marah lah !!


hah ! tu lah !! tak cantek kn ?? huu,,
nak amik boleh,kalau tak nak amik diam !

2 comments:

yusuflaili said...

Salam;
wahhh..boleh tahan pandai adik abg lukis..

syapik naser said...

@yusuflailiwsalam !!! ngee ~~ biase lah tu !! hahahaha....
thanks for the support yeah abg !