saya gila contact lens sekarang ni

Photobucket

hello readers,,lamenye tak menaip2 entry ni kan !! agak malas lah !! mood tak de nak menaip ape2 pon ! juz buka fb tengok komen,balas komen ..tu je rutin harian ! haha..
selain dary pade itu,,ade jugak rutin harian lain..iaitu mengedit gambaq !~
aq sekarang ni dah gila contact lens woo ! aq edit je eh !! bukan contact lens betol2 !! aq mane ade contact lens betol2 punya la !! tak tepikir nak beli,,tapi teringin jugak nak pakai ! boleh ke ??? boleh je kan ?? huhu,,eh2,,bukan aq je taw suke pakai,,QASEH QALISYA pon same,,meh2 aq bagi korg tengok gamba naaa...


tengok mata die tuuu ~ waaa,,hijau wehh ! korang ade ?? haha...~ 


agak terlebih sedikit senyumannya !


senget benget contact lens aku ! haha~


gamba ni aku nak bagi tahu,,aku gune lomo effect taw,,sape tak kenal lomo effect tu memang ketinggalan lah ! popular woo sekarang ni !! suke gile,,dah la cool je effectnye ! huaaaa..~ likeit !


edit skin tone,,bagi soft ! cantik kan !!! tambah plak contact lens ! huhu~


tengok lah mata qaseh !! cantik tuu !! plus lomo effect ! cool~


tengok mata saya !!! huhu~ biruu~



saya bermata biruu ~


tengok la mata dye ~

tu jelah !! tak mau la nak nunjuk semua !!
yang penting aq heppy dengan hasil edit aku ni ! simple and cool !!
terutamanya pekena LOMO AFFECT ! perghhhh !!!...
okey la,,besok aq nak ber BBQ ngan kawan2 tahun lepas !! huhu,,ta sabaa nak pg,,,
besok cuti lah ! boleh tidoq puas3 ! lalala~

selamat hari malaysia yer semua,,,kita bangga menjadi warganegara malaysia kan 



No comments: