saya boring ni !

Photobucket

saye boring ni ! ta taw la nak buat ape dah ! lusa dah sekolah ! naseb la keje skolah ade satu je,iaitu add math,,tak siap lagi ! bz la#konon ! kalau tak aq ngan kawan2 nak pg beraye umah kawan aq kat batu gajah,tapi tak taw la deme,,tak de bagi tahu ape2 pon ! so,,,aq pon diam jela..petang ni jugak aq dijemput untuk pegi beraye kat umah tiqah,tapi aq nak pg ngan sape,nak naik ape..tak de kawan la.so,,aq pon tak pg la,,mesej hasmira tak berbalas ape pon ! sodeh betol la..dary pagi sampai petang aq online je,lepas tu aq melukiss doodle,,lame tak lukis doodle,,so,try la ! naseb la tak kekok lagi,,bagi aq,,aq suke lagi lukis doodle tak smpai kaki,kalau smpai kaki kan,,burokk,,aq tak suke,aq punye doodle la burok,korg tak pon !! jgn terase okey ! nak tengok,tengok bawah



okey tak ?? ta tahu la ape motif nye,,korg ary ni mesti dah bz nak kemas barang2 nak bawak balik hostel besok kan ?? aq tak duduk hostel pon,,tapi aq ade pengalaman,,ary ni sedare aq yg kat tepeng tu datang sini ! so,petang karang nak lepak ngan deme la !! boring je duduk kat umah ni ! kakak aq,adek aq sume akan balik besok ! lepas ni mesti sume dah bz ngan keje balik,,terpakse lah tunggu syawal tahun depan,bulan syawal ni semakin lame semakin cepat,,satu hary nanti percaye la syawal akan ade pade bulan 1 ~ tunggu je ek..aq pon ta taw la boleh jumpe lagi ke tak tahun depan,,mane la tahu kalau2 dah tercatat yang allah akn ambik nyawa aq tahun depan kn?? hmm,aq hanya mampu berdoa moge2 umur ni dipanjang kan !! lepas ni kat sekolah nak bawak kuih raya bnyak2 la,,nak bg kawan rase walaupon hanya kuih tunjuk ! hihi..mesti meriah ! masing2 bawak makanan ary raye..layan je,,sedap ke tak,dalam mase yang same,,terpakse la focus kejap dalam pelajaran sebab periksa akhir tahun nak dekat dah,pmr pon dah nak dekat,2 hari lepas cuti ni pon spm trial bermula,,raye ni memang kene study lah kome kan,,sian akak2 n abg2 aq kat lua tu ! tahun depan aq plak,,okeh l,ta taw nak cite ape dah,,juz nak cakap selamat hari raya dan selamat masok ke sekolah balik ! yeay !!

sape2 yang dah ilang barangg skolah kome tu pg la beli cepat,,please ready untuk ke sekolah eh ! haha,,aq tahu barang2 sekolah kome mesti dah kemane2 dah kan  sebab semua excited nak raye minggu lepas,, sorry jugak eh,ary ni menggantikan diri ni sebagai kata ganti diri " AKU "..

2 comments:

yusuflaili said...

Salam;
tak layanlah apa je lagu..jgn buat muka moyok pulak dik!!

syapik naser said...

@yusuflailihaha,,jemu dah dengoo lagu !! ta tahu la nak wat ape dah !!