RANDOM BIRTHDAY CONTEST


HELLO~ Ade berita baik ni ! besok kan,besok kan ! besok HARI JADI SYAPIK lah ! wohooo~
cukup lah umur syapik 16 tahun besok kan ! alhamdulillah !
tengok lah tajuk RANDOM BIRTHDAY CONTEST..
contest sempena birthday syapik ni senang je syaratnye..

syarat2nya..
1-sape belum follow,,silalah follow yer.
2-korang tak perlu tulis entry bagai,korang just letak link blog korang n sepatah dua kata ucapan untuk syapik di kotak komen !
3-contest ni kejap je taw,sampai pukul 12 malam besok je yer ! kalau ade ape2 masalah syapik akan bagi tahu yer ~
4-pemenang akan dikira melalui RANDOM,tu lah pasal nama contest ni ade selit2 sikit nama random..
4-hadiahnya untuk 2 orang pemenang
~header+footer(2 orang pemenang mengikut citarasa sendiri)


 senang je kan ?? so,mai lah join ,,kalau tak ramai yang nak join,,akan dibatalkan !
jom masok,sebab masenye singkat je !!! hhooooo~

harap2 korang boleh support syapik yer ! thanks ~


13 comments:

nurwa aish said...

http://nurwahotice.blogspot.com/

happy birhtday . wish u happy always :)

Yana AmaneenA said...

Assalamualaikum syafiq , birthday syafiq ea ?? HAPPY BIRTHDAY , semoga panjang umur dan success sokmo ! Ingat yg baik itu dtgnya dari Allah dan tiada orang yg boleh memanjangkan riwayat hidup Syafiq atau menjaga Syafiq selain dari Allah , smoga Syafiq jadi anak yg soleh , belajar elok2 tau , ingat jasa ibu bapa , kalau boleh buat mereka bangga mcm ane yg Ramli dah buat kat ayah dea ;P

http://peminatchocolate.blogspot.com/

noor atifah(cik aty) said...

http://diesukesaye.blogspot.

assalamualaikum..hye syafiq..happy birthday..may allah blez u..
next year spm right..study betul2..
do your best..yeah jadi top 3 yg wish birhday kamu..huhu

Nur Haziqah said...

assalammualaikum owner purpleshine. HAPPY BIRTHDAY , SEMOGA DIBERKATI ALLAH DAN DIMURAHKAN REZEKI :D. ingat awak tu dah tua, so act as a sixteen y/o boy yaa. belajar leklok. that's all from me -NURHAZIQAH :)

http://budaa-budaa.blogspot.com/

YANA PINKY said...

http://d-luvers.blogspot.com/

assalamualaikum syapik , HB . . hope panjang umor dan dimurahkan rezeki . selalu update blog tuhh , sebab yana suke bace blog syapik yg kini berwarne oren plak , hihi . kbye :]

Sarah Hanim said...

HEPY HEPY BEFDAY SYAPIQ !

hope you hepy with orang orang tersayang ;)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/

Ain Zuhairi said...

Hye Syafik :) SELAMAT HARI JADI YANG KE 16! Semoga panjang umur dan murah rezeki. Berjaya di dunia dan akhirat. And and semoga berjaya untuk SPM akan datang, heeee~ Btw, nice blog!

www.ainpunyeceritalah.blogspot.com ( rajin2 la melawat kay)

Fahuna said...

http://fahuna.blogspot.com

Asalamualaikum ,

Happy 16th Birthday , !! :D

Semoga panjang umur dan hidup diberkati and last but not least , semoga apa yang dicitakan akan menjadi kenyataan!

Ieqa Domokun said...

Happy Bufday To you..
Happy Bufday to you..
Happy Bufday To you..


Semoga panjang umur and diberkati, harap bufday tahun ni memberi seribu makna kepada syafiq.

http://pinkykawaidiaries.blogspot.com/

Nani said...

hai ^^ salam perkenalan. ur birthday hari ni kan.. sama lah ngan kawan rapat Nani.. hehe~
SYAPIK, Happy Birthday.. Semoga bahagia selalu.. di dunia dan akhirat.

http://litelitecra2y.blogspot.com/

eyryn said...

haii syapik :))
HAPPY 16th BIRTHDAY ! hehe. .
semoge panjang umor and dimurahkan rezeki. .
hope syapik success selalu yerr !

http://nurinassyahira.blogspot.com/

mimiey said...

http://www.mimieypunyacerita.blogspot.com/


to syapik : Happy birthday to you, semoga success selalu ! kita sama umurlah, good luck untuk SPM tahun hadapan ! :)

Aisa LolLy said...

http://aisalolypop.blogspot.com/


Assalamualaikum Syafiq :)

How are you? I hope you always keep smile for your day :] (sorry, my english-BAD)

Saya wish ni bukan semata-mata nak masuk contest. Tapi sebab syafiq dah banyak tolong saya. So, tak salah an kalau saya wish ikhlas dari hati?

SELAMAT HARI LAHIR SYAFIQ :)