RANDOM BIRTHDAY CONTEST DITUTUP ;



hello,,setelah berape jam kkite menanti,akhirnya tamatlah sudah kan !! 
,,sehari je pon dah ramai yang join !! senang je kan ! .hmm,,,btw,,ramai giler yang wish aku dekat facebook ! beratus jugak lah !! woaa,,memang penatlah nak membalas satu2 ! tapi,,aku buat taw ! setiap org aku balas !! demi kawan facebook ku ! haha..lepas tu, pkol 12 semalam,aku ade senaraikan 10 orang yang bertuah,sebab diorang wish kat aku paling awal nokk ! nak taw sape ?? dibawah ni senarainya..


hah,diorang yg top ten wish kat aku paling awal !!! ape nak bagi deme ni eh ?? haha,,tak de modal lah nak bagi ape ! ! hihokk~ lepas tu kan,,aku ade dapat kad hary jadi dary kawan aku taw ! terharunye !  nak tengok,,kat bawah ni la kadnye..



woaa,,korang ade ??? hhik~ jangan marah !! 
bestie bagi neh ! kepade yag wish aku tu kan,,terima kaseh la bebanyak yerr !!! ta sangke . semoga allah je membalasnye yer..

okeyh,dibawah ni senarai yang menyertai !

1-http://nurwahotice.blogspot.com/
2-http://peminatchocolate.blogspot.com/
3-http://diesukesaye.blogspot.com/
4-http://budaa-budaa.blogspot.com/
5-http://d-luvers.blogspot.com/
6-http://sarahanimismyname.blogspot.com/
7-www.ainpunyeceritalah.blogspot.com
8-http://fahuna.blogspot.com
9-http://pinkykawaidiaries.blogspot.com/
10-http://litelitecra2y.blogspot.com/
11-http://nurinassyahira.blogspot.com/
12-http://www.mimieypunyacerita.blogspot.com/
13-http://aisalolypop.blogspot.com/

tak ramai pong yang join kan ! tapi aku rase okey la tu sehari je contest dah dapat 13 orang !! tu pon orgg tak tag2 bagai tu !! thanks ye kepade yang join !! sayang korang !!
hadiahnye 2 orang akan mendapat header dan footer kan ?? kepade yg menang inform kat facebook syapik taw..klik sini terus !!

okey !! tak sabaa dah rasenye kan ! hik3..
aku buat ni dikira dengan random yer,,,kalau tak bernaseb baik tu jangan lah marah yer..
tak tipuu~~

dan,tibalah masanya !! yang bertuah tersebut ialah !


tahniah !!


tahniah jugak !

hah,tu la keputusannye !! yang tak bernaseb baik tu,,tak de rezeki la tu !! jangan emo2 yer ! kalau tak marah tinggalkan komen korang yer..haha,,,thanks jugak atas ucapan korang dekat aku,,yg 13 org tu !! terima kasih ! semuanya ucapan yang membina !! yeah ! mai bace ucapan diorang untuk aku !!














#pEMENANG SILA INFORM DEKAT FACEBOOK SYAPIK YER !
aku rase itu jela kot !! sory la kalau ade salah dah silap,terlanjur bicara ! harap dapat dimaafkan yer !! 

ampun tuanku !!


5 comments:

Sarah Hanim said...

ala kalah =( hehe

syapik naser said...

@Sarah Hanimalaaa,,,nanti cube lagi yer !! marah mr random ! haha,

Nani said...

@syapik naser
Saya nk inbox Syapik tdi kt fb. tpi.. tkleh.. privasi ^^

syapik naser said...

@Nani add la dulu !!

Nani said...

@syapik naser
erk... okay ^^