new look lagi !


new look lagi kan ?? hiii,,biah laa ! kali ni inspirasi tertumpu ke arah warna orange pulak ! kalau boleh nak try semua warne ,, huhu~

tengok aku hover moude dekat ayat tu ! berubahkan ?? itulah first time aku ubah2 codingnye then menjadi ! tak sangke pulak timbul idea nak buat macam tu ! alhamdulillah !,ade mase nanti aku buat tuto eh !!!

like my new header !



 bnyak bende yg aku ubah !! korang tengok jela eh,,contohnya macam nih ~

green to orange look like what ??? hha..

hah,macamane aku buat tu ?? tengok la,,kalau ade mase aku buat tutorial eh !! kat atas tu sebenarnya underline,,tapi aku dah ubah coding dye ! so,,tu lah hasilnya kan ! sape nak taw macamane aku buat ??? tak nak tahu tak pe,mane lah taw kot2 macam tak smart kan !! tak yaha ar ikot yer,,aku rase yg pro2 kat luar sane tu mesti lagi hebat kan !! diorang lagi pandai !! nak saing dengan aku,memang kebawah lah aku ! tapi,,aku akan buat semampu yang boleh la !! aku akan terus mencuba !! thanks jugak dekat blog kak una sebab blog dye lah yang paling bnyak membantu aku selama aku berada dalam dunia blogger ni !! bukan senang nak dapat blogger macam kak una,dah la baik hati ! macam2 ade pulak tu !! sape tak pernah jengk,baik pegi cepat ! huhu~

sebenrnya tak de ape2 nak cakap dah ni ! setakat ini je lah eh  harap2 dengan wajah baru ni korang tak saket mate untuk sentiasa menejenguk yer !!
salam ukhuwah dary aku !

nantikan tutorial underlines yer ! hihokk~

2 comments:

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

auwwww <3
yellow sudahhhh ~
cantikk ^^

syapik naser said...

@♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥hha,,yellow2 oren gitu kan ! hoho~ thanks kat kak una jugak sebab paling bnyak membantu kan ! huhu~thanks akak !