misteri--AKU DAH JUMPE NAMETAG AKU !

Photobucket




setelah skian lama berpisah !......

ape maksud yang tersirat dekat ayat diatas ??
nak tahu? okeh,,mai aku ceritakan ! satu bende ni diberi name nametag ! nametag ? sape tak kenal nametag ?? sape tak kenal tu pg search kat google yer ! hishh,malas nak gune ayat2 baku ni! susah ! kan3..haha,baik aku gune ayat aku je ! okey,nametag aku ni sebenarnya dah hilang lame dah ! rasenye tahun lepas !! lepas tu tadi,,abg form 5 ni jumpe aku then dye bagi kat aku ! hah ?? aku punye ke neh ? laa,,,,mane kamu jumpe ??? then dye jawab blablablabla.......(malas nak cite) hah,aku pon pelik,,macamane dye boleh jumpe dekat koperasi ?? katenye lah ! seingat aku ~ jeng3
pada suatu hari,aku ade adik angkat,dye tukar2 la nametag ngan aku , lepas tu ustazah perasan nametag yg adik angkat aku pakai tu name aku,,then dye pon ambik(rampas) hah,so,smpai sekarang lah aku tak mintak2 kat dye ..
then,pagi tadi abg form5 tu jumpe aku dye kate dye jumpe dekat koperasi ! sape letak ?? adakah ianya sebuah misteri ?? no3,,tak mungkin ! tapi,memang pelik kan,takkan la ustaah tu letak nametag aku kat koperasi ?? ape tujuannye ?? dah setahun dah pon ,,tetibe boleh jumpe plak,,BTW,aku memang rindu gile same kaww lah wahai nametag ! berape lame kite berpisah hah ?? ntah lah ! yang penting aku dah jumpe kamu balik kan !!
so,lepas ni hary2 aku pakai nametag lah ! tak de org tertanya2 nama aku ! tapi,kalau pakai nametag ni juga,senang la org nak ngutuk2 aku kan ! haishh ! susah betol !! saba2,,






ape yang berselerak tu kan,hah ! itu la hadiah yang aku dapat tadi,,sape yg tak bace lagi entry aku yang ini,,silalah bace,,,memang korg takkan taw la kalau tak bace entry tu dulu ! huhu...oky la..setakat tu je,,
cawwww ~

No comments: