keputusan contest

Photobucket

hello,,dah ace kan tadi entry yg syapik tulis tu ?? syapik nak kate kat sini header korg semua superb tahu tak ?? adoohh,,susah betol la nak menilai kalau header2 korg semua ni cantek2 belaka !heee...tak peh2,,korg pon mesti tak sabaa dah kan nak taw sape pemenangnye..okey kite mula kan dengan pemenang tempat ke tiga eh !
jeng2,,dupdapdupdap.....



telah dimenangi oleh

header BELIAU

komen siket eh :
header ni memang santek,walaupon ianya nampak simple,but comel n cool je,,tak perlu pon ade doodle sume tu kan ?? nice gile laa...syapik suke yg macam ni !! pandai main warne jugak ! nice3....teruskan usaha eh..TAHNIAH YERR !

telah menjadi milik....

header BELIAU


komen :
makk oihh,,,somel nye wehh !!! macamane lah idea die boleh kluar macam tu sekali eh ??? syapik pon nak buat macam ni jugak lah ! boleh ?? haha,,,gilerr betol ideanye,,,smart gilerr !! font pon sesuai je,,ala2,...FAIRYTALE gitu kan ! background dye pon sesuai je !! so,,ape nak kate,,smart gile,,superb gile ! tak boleh nak kate ape dah ni..
btw,,teruskan usaha eh akak !! supaya lebih kreatif dalam bidang seni ni !

okeh,ni lah masenye yg tak sabar2 nak tunggu dah kan ?? huhu..okey,bagi pemenang tempat pertama bagi pertandingan header paling comel telah dimenangi oleh.....


pemenangnye :
http://ed-faris.blogspot.com/2011/08/contest-header-saya-comel.html
seorang blogger lelaki yang telah mempamerkan header yg menarek perhatian syapik
TAHNIAH BRO !
ni headernya

komen: comel woo,,tak sangke sangat sebab header kat atas ni telah menarek perhatian syapik !! smart,cool,superb  ! cantek gilooo ! pandai main warne , font pon sesuai,funky2 gitu kan..doodle kucen kenit tu pon cute je n sesuai lah dengan header ! headernye pon balance je..tak nampak berat belah kanan ataupon kiri !! seimbang je...okey,,nice gile la ,,tu je syapik boleh cakap..TAHNIAH eh !

eh,,,jap2,,disini jugak ade header pilihan syapik..so,,lets check it out !


http://najahadilah.blogspot.com/2011/08/contestheader-saya-comel.html


http://apeponbolehhh.blogspot.com/2011/08/contest-header-saya-comel.html


http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/contest-header-saya-comel.html


http://anisafri.blogspot.com/2011/08/header-saya-comel.html


huhu,,okeh lah !!! kepade pemenang ! sila inbox syapik kat FACEBOOK Syapik eh !!kalau tak inform,tak dapat lha adiah ! huhu..tahniah eh kepade para pemenang !! korg yg tak berpeluang tu jgn la putos asa eh !! korang boleh perbaiki n cube lagi ! jgn putus asa eh !! usaha kan tangga kejayaan ! yg lima blog pilihan syapik tu,,syapiik suke tengok blog n header korg ! smart !!  syapik akan letak 5 blog tu kat sidebar special syapik eh ! jgn risau,syapik akan kunjungi blog anda selalu !! huhu..

okeh lah,,setakat tu jela untuk kali ini,,,mintak diampunkanlah segala kesalahn yg telah syapik lakukan sepanjang contest ini berjalan !! supaya lepas ni anda lebih aktif dan berani menyahut cabaran dalam dunia blogger ini eh !


wassalam !!



No comments: