hari cuti kan ?

Photobucket

hari ni cuti kan ! huhu~ best nye ~ dapat la kite rehatkan minda ni darypada segala2 yg rumit berada di sekolah tu ! huhu,,keje sekolah pon tak dak sangat !! petang ni nak pg umah tiqag,kami nak ber BBQ dengan kawan2 kelas kami tahun lepas ! huhu,,mesti best ! tak saba rasnye !! nak jumpe kawan2 tahun lepas ! mintak2 la ramai yg datang !!

korang tengok gamba bawah ni ~

tengok la perangai aku !! memang semua group aku tak bukak ! kalau ade ape2 yg menarek baru bukak !! tak de mood la nak melayan tu sume ! tak taw la knape !! hadoiii ~ memang ++++ la aku tak bukak !! semua terbiar !! sian kan !! sebenarnya bnyak lagi tu !! tak larat nak masok ! aku pon dah kurang nak promot blog ni dah ! malas nak promot suruh org follow kan !! org berblogger ni bukan sebab nak followers ramai,,,tapi nak kongsi maklumat saja !
kalau ade blogger yg hanya nak mengejar popularity tak payah lahh !

kepade owner2 group diatas,,,sorry ye sebab jarang layan korg ! hoho~

eh2,,,aku baru je menang kontest blog saya superb ! superb ke ?? haha ~~ saguhati je pon !! dikira memaluli RANDOMs..terima kaseh mr randoms sebab pilih aku sebagai pemenang saguhati ! haha,,dapat jugak topap 5 hengget !! hah korang ~ org yg tempah header kat aku tu maseh lagi tak berbayar taw ! tak taw la nak buat macamane !!! 

tak sabar nak tunggu petang ni !! nanti aku bawak balik siket bagi kome yer ! haha

ehhhhh,,kejap2 !! mintak tolong siket boleh ~


then ,like picture aku plak~

thankyou kawan2 semua !!!jasa anda amatlah dihargai ~ baibai ~ 

No comments: