Giveaway by Syiqin and Nadhirah

Photobucket

kali ni nak join GA plak ! huhu ~~ give away ! hadiah free je boleh dapat kalau rezeki menyebelahi kita ! huhu! aku ade lah jjugak merase menang !! harap2 kali ni menang la jugak !! aminn...
hadiahnye kamera LOMO ! sape tak tahu kamera lomo tu ape ?? search kat googlw sendiri yer ! huhu..

jom kite mulakan !
ini banner contest~

klik gamba untuk join #

syarat2nya ~
Follow Blog Syiqin And Nadhirah
Malaysian only
Klau nak join, buat satu entry pasal contest ni. Ambik banner tu sekali :]Send dekat entry Nadhirah
 Tag 1 orang yang korang nak tag.
 Tarikh tamat contest 1/11/11      Sponsors pun bole join dengan syarat kalau hadiah yang anda buat terken pada diri sendiri,ken ganti dengan orang yang mempunyai number selepas anda

dah bace ?? good !

yg ni plak hadiah sponsor ~
Han Hanan
Faqihah Husni
Syah Zahari
Fatin Afiqah
Puteri Auni
Nadiya Kyrie
Popit Zonzuan
Bieya Zainoddin
Marhamah Raim
Noor Cahaya
Fiqah Yassin
Wan Hazel
Nazihah Anuar

ramai kan ?? rugi lha sape tak nak masukk !

sape nak tengok hadiah utama ! wahhh,,,gadget idaman ku !!!!


ohsemmm !! huhu~

okey la,,itu saje kot !

nak tag kat

ANIS JAZLAN 

Anis,,jom la join ! kamera lomo tu ! baru cadang nak beli kan ?? huhuh~~ kalau kamu dpt kite kongsi yer ! haha ~
k lah,,babbai2!